Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus


1. Jos aiot lukea tänä kesänä vain yhden kirjan, Inahdus antaa lyömättömän vinkin. Kolmen pisteen vihje: kirjan alkulause on "Tätä elokuvaa olen katsonut koko ikäni, mutta en koskaan loppuun asti."


2. Kian The Culinarista -palstan reseptit saavat kerta toisensa jälkeen veden kielelle ja mahan kurnimaan. Vai mitä sanotte herrarnas favorit -herkusta tai tom yum -keitosta? Meistäkin voi tulla mestari-chefejä Kian vinkkien ansiosta!


3. Miksi deittailu on niin monimutkaista soheltamista? Sanumaria  ihmettelee nettideittailun kiemuroita, ja Jemina kertoo nostalgisella huumorilla, mitä kaikkea naisen kannattaa varoa tekemästä treffeillä.


4. Mikä siinä on, että jääkiekkoilijat päätyvät yhteen missien kanssa? Onko kyse mielikuvituksen puutteesta vai kohtalosta? Katso Kuplia-palstan videolta, kuka on Mikael Granlundin suosikkimissi!


5. Menetteleekö mutainen teltta, vaaditteko oman sängyn vai aiotteko valvoa läpi Provinssirockin yöt, Sanumaria ja Rebev? Ensi viikolla myös Toimituksen palstalla on luvassa Idan tekemiä mahtavia Provinssi-juttuja!


PS. Kiinnostaisiko ilmaiset festariliput sinulle ja kaverille? Entä haluaisitko hemmotella itseäsi luonnonkosmetiikalla ta nude-huulipunalla? Jyri arpoo Sonisphere-lippuja, Iisa Weledan kesäisiä tuotepaketteja, Lotteriet MSCHIC-meikkituotteita ja Hertta Kalahari Span tuoksuja. Osallistu arvontoihin kommentoimalla palstoja!


Lämpöistä viikonloppua toivottelevat: inhimillistä esitysaikaa Konttorille vaativa Anna N., Wayne Rooneyn laulutaidoista vaikuttunut Ninni, toisella tennarilla jo Lontooseen loikannut  Anna K. ja Kati, joka ei todellakaan halua katsella mainoksia teatterissa.

Kommentit

Mimmu (Ei varmistettu)

Blondi luettu, suosittelen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Opimme myös, että ristiriitainen bloggarihahmonne Jepsukka mainostaa omassa blogissaan juhlimista huumeiden voimalla. Tiedä sitten oliko omat jauheet vai jonkun kaverin.

Todella "extravaganza". En suosittele.

Kommentoi