Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

mol03062011.jpg

1. Hurraa! Likainen parketti -sisustusblogi löytyy nyt Lilystä. Mitä Ne-Na esittelisi meille kotikaupungistaan Vaasasta? Entäpä mikä huonekalu sisustusintoilija olisi? Käy katsomassa mitä Ne-Na vastasi, kun toimitus uteli 5+1 kysymystä ja hae sisustusinspiraatiota naisen palstalta.

2. Miksi yksi hikoilee jumpassa kuin saunassa ja toinen on hikitreenin jäljiltä raikas kuin ruusu? Onko salille syytä pynttäytyä? Zen Daysin Janiqin palstalla pohdittiin tärkeää kysymystä.

3. Loma kutkuttelee jo jalkapohjia. Hertta kertoo, miten lapsen kanssa pärjää New Yorkissa – ja kelpaavat vinkit lapsettomillekin. Printtaa Päivin pakkauslista  ja sinulla on yksi lomaa edeltävän stressin aihe vähemmän.

4. Eikö ompelukone ole kaveri? Ei hätää, vaatteita saa uudistettua helpomminkin. Vaihda napit kesärotsiin Lotterietin ohjeilla.  Myös polkupyörän tuunaaminen on yllättävän helppoa – nikkarointia kammoksuva Annakin onnistui. Muista kypäräHelina bongasi kesän kivoimman.

5. Oma hiusväri, paras väri, mutta kynnet saa maalata sateenkaaren sävyin. Nämä ja muut kesäkuun kauneusvinkit löydät Lilyn toimituksen palstalta. Paljasta oma suosikkituotteesi ja voita Jurliquen 133 euron ihonhoitosetti!

Päräyttävää kesäkuun starttia toivottavat: Kati, kesälomalle karannut Jenna, Anna ja kesärenki-Anna!

Kommentit (1)
  1. kesäkuun testatut toimituksen palstasta ainajin sai oppia

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *