Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

Toimitus

1. Kutsu kaverit rinkelitalkoisiin sunnuntaina! Janoinen Persilja opastaa kuvien kera, miten syntyvät newyorkilaiset jätti-prezelit. Osaammekohan tehdä niistä yhtä kauniita? Tsekkaa myös samalta palstalta, mitä ihmettä on huoraspagetti.

2. Ennen sunnuntaita vedetään kuitenkin parhaat pohjat Saaran meikkivoidevinkeillä. Nyt on pelissä kauneusgurun nerokkaimmat kikat korostukseen ja varjostukseen, joten tämän vinkkivideon haluat nähdä.

3. Nörtit ovat olleet kuumempia kuin supersankarit jo ikuisuuden. Häkkilintu kertoo, mikä miesryhmä on kaikkein hotein. Viiden pisteen vihje: kirjasto ja polviin tuijottelu liittyvät asiaan.

4. Suunnitteletko syyslomareissua parhaassa seurassa, eli yksin? Ennen kuin varaat lentoliput, lue Roosan juttu, jonka lupaava otsikko kuuluu: Miksi matkustaminen yksin on niin kamalaa.

5. Viikonlopun soittolistalle sujahtaa Jyrin vinkkaama Jape,  joka ei örise vaan helisee innostavasti. Ingemöö on menettänyt sydämensä kuumalle brittiräppärille Bashylle – ja niin vähän toimituskin. Suloisiin tunnelmiin vie Iisan Reginan uutukainen  Ja viimeistään maanantaina kaipaamme kaikki voimabiisejä, joita kerroitte Päivän kysymyksessä.

Se on perjantai ny! Pidetään hauskaa, huutelee vanha kunnon Lily-tiimi, eli Kati, nainen mystisten post it -lappujen takana, seurassaan smoothie-Anna ja hipsterialkkari-Jenna

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.