Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

mol.jpg

1. Mistä on huono maku tehty? Häkkilintu kertoo ja syleilee rumuutta.

2. Chjokolle selvisi viime viikolla, että hän odottaa lasta. Yksin. Tällä viikolla hän oppi uusia sanoja ja kertoi suuren uutisen jumppaohjaajalle – pitäisikö seuraavaksi kertoa äidille?

3. Viikon ykköspuheenaiheesta, kehitysvammaisten oikeudesta omaan elämään, on kuhissut koko sosiaalinen media, myös Lily. Atlas Saarikoski löysi syitä siihen, miksi vammaisuus pelottaa. Mielipidetoimittajamme Roosa muistutti, että vammaisen käytös saa myös ärsyttää, ihan niin kuin kenen tahansa.

4. Saara Sarvaan kauneussammio on pohjaton. Tällä viikolla kurkistimme Anna Abreun Tanssii tähtien kanssa -kulisseihin ja opimme, miten tehdään mieletön irokeesiletti. Ei hätää, mukana on jälleen ohjevideo.

5. Kulta tai anoppi tulossa tunnin päästä kylään ja pitäisi tarjota herkkuja? Tee pika-tiramisua ruokatoimittajamme Tiinan ohjeella.

Herkuista puheenollen! Ensi viikolla Lilyssä vietetään ruokaviikkoa, jolloin kannattaa seurata Fannia&Kanelia ja Toimituksen palstaa erityisen tarkasti. Luvassa on älyttömän  herkullisia kisoja, kuolemattomia reseptejä ja paljon muuta ruokaisaa.  Jaa myös itse suosikkiruokaohjeesi omalla palstallasi ensi viikolla.

Reseptivihkojaan kaivelevat: Kati, Jenna ja Anna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *