Mitä opimme Lilyssä tällä viikolla?

lily_logo_0.jpg

 

Joko klikkasit itsesi näihin Lilyssä tällä viikolla julkaistuihin huippujuttuihin? Tällä viikolla saimme vastaukset näihinkin polttaviin kysymyksiin:

 

Mitä ensimmäinen vauvavuosi tuo tullessaan?

Rauhaa ja rakkautta -blogin Annanille se toi muiden mullistusten lisäksi mieluisampaan suuntaan muuttuneen peilikuvan. Kyllä, näinkin voi käydä: ”Vaa’an lukema ei ala kasilla vaan ensimmäistä kertaa vuosiin vitosella, ennen pissiskireät farkut ovat boyfried-malliset lökäpöksyt, arpia ei jäänyt. Olo on ainakin, hetkinen, 23 kiloa kevyempi”, Annan kirjoittaa. Lue koko juttu täällä.

tahti.png

Voiko kerrosvanukas olla terveellistä?

Vastaus on KYLLÄ, ja myytin murtamisesta kuuluu kiitos Iris-blogin Ianille. Kahdeksan viikon sokerittomalle kuurille ryhtynyt Ian kehitteli ihmiskokeensa aikana kasan herkullisia reseptejä, joista aamuinen kuningatarparfait ansaisisi vähintään jonkinlaisen fanfaarin. ”Tutun makuparin ja kauniin ulkomuotonsa ohella parfatia voi hyvällä syyllä kutsua aamiaispöydän kuningattareksi, sillä läsnäolollaan se huomioi pöytäseurueen melko tiukatkin ruokavaliovaatimukset. Chia ja kvinnoa ovat luontaisesti gluteenittomia ja ravintotietoisemat ilahtuvat niiden runsaista proteiinimääristä. Puolestaan cashewjogurti ja kookos- tai mantelimaito soveltuvat maitoallergisille”, Ian kirjoittaa. Lue koko juttu täällä.

tahti.png

Miten tehdään paperinen pallovarjostin?

Itse tehty lampunvarjostin kuulostaa vaativalta mutta syntyy käden käänteessä, vakuuttaa A&A at HoMe -blogin annaandandyathome. Tarvitset vain nättiä paperinarua sekä vettä ja vehnäjauhoja. Jep, niistä sekoitetaan liisteri. Ja kärsivällisyyttäkin projekti kysyy, sillä lampun kuivuminen kestää pari vuorokautta. Lopputulos näyttää askartelun arvoiselta. Katso koko juttu kuvineen täältä.

Kommentit (18)
 1. Monipuolisuus kunniaan! Ilman muuta! Pinnallista ja syvällistä, jees, ja onhan molempia tällä palstalla.

  Mutta. Onhan se nyt outoa, ettei täällä ole sanaakaan siitä, mikä on viime aikoina puhututtanut paljon. Etenkin, kun on linjattu näin:

  ”Toimitus kertoo, mistä yhteisössä ja muualla maailmassa tänään puhutaan. Seuraa blogia, niin pysyt kärryillä!”

  Pelkästään tätä palstaa seuraamalla en tietäisi Lilyn monipuolisuudesta enkä ajankohtaisista ja tärkeistä keskusteluista tuon taivaallista.

  Olen hämmentynyt.

 2. 😉 sama täällä..

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *