Mitä ostat miehellesi joululahjaksi?

Toimitus

Samujin miesten vaatteet tulivat tänään myyntiin merkin nettikauppaan.

Mistä tulikin mieleemme: mitä aiot ostaa lempiäijällesi joululahjaksi?

 

Toimituksen lahjalista tulee tästä:

  • pellavalakanat uneliaalle esteetikolle
  • The  Monocle Guide to Better Living -kirja elämäntyylielitistille
  • illallislahjakortti hypetettyyn, hivenen tyyriiseen ravintolaan herkuttelijalle (Farang Helsingissä on romanttinen, kun pyytää pöydän pienen salin seinustalle)
  • hyvää viiniä ja laadukkaat viinilasit (esim. Riedeliltä) nautiskelijalle
  • suosikkibändin klassikkovinyyli musahifistelijälle
  • tyylikkään parkatakin ulkoilijalle

 

Kommentit

MariWLZ
The Good Vibes

Miesten lahjat on hankalia! Nyt kun tuli hankittua synttärilahjaksi uniikki longboard, niin joululahjan suunnittelu on jo hankalampaa. Mutta ehkä paketista paljastuu bändipaitaa:)

jermia
Itärajapakolainen

Ite ostin viime vuonna elämyslahjat.fi -sivustolta varjoliidon tandemina. Jollei halua ostaa materiaa, myös elämykset voivat olla mieluisia lahjoja :)

Emi (Ei varmistettu)

3D-lasit ja lahjakortin Petrifunille.

Mirene (Ei varmistettu)

Avokki sai jo ennakkolahjana 50€ kenkälahjakortin, jonka voitin eräästä kilpailusta. Jouluna paketeista löytyy sitten kaksi HIMYM aiheista kirjaa, laadukas after shave -voiteen sekä uudet kuulokkeet/pelaajan hiirimatto.

Vierailija (Ei varmistettu)

24 -packin dr. pepper zeroa kun itkee aina että sitä ei saa Suomessa kaupoista. Sitä saa vain Jätkäsaaren Verkkokauppa.com myymälästä.

honeybun (Ei varmistettu)

Avomies sai synttärilahjaksi leveän hopeisen panssarikaulaketjun, jouluna paketista löytyy varsin tyyris uutuusparfyymi ja laadukas kasvovoide itsestään huolehtivalle miehelle. :)

Silkkitassu

Uusi peli pelaajalle :)

Mimosa

Omalle miehelleni on aika helppo keksiä lahjoja. Tänä vuonna päätettiin olla ostamatta toisillemme lahjoja ja niilläkin pennosilla ostaa mielummin vauvalle.

Hyviä lahjoja miehille on mm. leffaliput, keikkaliput, dvd, pelit, levyt, hajuvedet, kirjallisuus (esim. olut/viski kirjat), käsipainot/urheilukamat, ravintolalahjakortit, erikoisoluet, pipo/kaulaliina/hanskat, korttikotelo.

Ouna1 (Ei varmistettu)

Tämä menee ihan eri suunnalle, nimittäin hammaslääkärille hammastarkastuslahjakortin tai jos ei lahjakorttia niin varaan ajan ja kysyn voinko maksaa etukäteen :).
Mieheni on saamaton, puhunut jo pitkään, että pitäisi mennä. Enää tämän jälkeen ei jahkailu auta ;).
Lisäksi varmaan joku kivan tyylikäs paita :).

saltzviini

Lahjakortin hierontaan :)

Positiivista

Sovittiin, ettei osteta tänä(kään) vuonna joululahjoja, vaan käytetään mieluummin johonkin yhteiseen isompaan hankintaan tai kivaan iltaan ne rahat. Viime vuonna ostettiin koira :D, tänä jouluna tuskin tulee tehtyä mitään noin mullistavaa.

Tosin miekkosella on kyllä synttärit pari päivää ennen joulua ja mittariin napsahtaa tällä kertaa kolme pyöreää - sitä varten täytyy keksiä jotain kivaa. Toiveita on esitetty (mm. Vesku Loirin keikalle liput), mutta voi olla että jos käy tuuri niin niiden sijaan päästäänkin katsomaan Robbieta toukokuussa... ;) "Yhteisen" lippulahjan lisäksi mahdollisesti hyvää viskiä tai jotain muuta pientä materiaa.

CougarWoman
CougarWoman

Tuskin taaskaan ostan mitään - en edes muista milloin oltaisiin viimeksi ostettu toisillemme lahjoja erikseen niille tarkoitettuina päivinä (joulut, synttärit, ystävänpäivä). Mennään kyllä perinteisesti yhdessä ulos syömään pitkän kaavan kautta - kuuden lajin illallinen viineineen on jo varattu. 

Sukkia tosin olen kutomassa (ja Nörttipojalle kanssa - niihin tulee PacMan-kuviot :P). 

Aika on

Ostan miehelleni märkäpuvun :D

Tilos (Ei varmistettu)

Erään tietokonepelin lisäosa (toivottavasti mies ei ehdi ostaa sitä itse ensin) ja mahdollisesti pari olutta siihen kylkeen.

Mekotusta

En kerrassaan yhtikäs mitään, eikä tämäkään osta minulle. Stressitöntä. Valmistelemme vain hyvää syötävää yhdessä ja rentoudumme aaton kahdestaan (nelistään, koska koirat) kotona jommankumman perheen luona kärsimisen sijaan.

joulutonttu (Ei varmistettu)

tilasin juuri yhden vinyylin joka jo cd:nä löytyy mutta on ilmeisesti välttämätön omistaa kahdessa formaatissa:D lisäksi hyvät viskilasit ja maailmankuulu asiantuntijan kirjoittama viskikirja! joku näistä kolmesta luultavasti jää odottamaan aluvuoden synttäreitä, ei makeaa mahan täydeltä!

Jemina
No Sex and the City

Nyt on ihan pakko naputtaa snadisti, ja ehkä vähän aiheen ohi, mutta silti - otsikon kysymys on meinaan mielestäni ikävän heteronormatiivinen. Sillä eihän täällä suinkaan oleteta, että kaikki Lilyä lukevat naiset ovat heteroita?

Jos kysymyksellä meinataan sillä tavalla yleisesti, että mitä miehille voisi hommata, niin ehkä asian olisi voinut muotoilla vähän eri tavalla - vaikkapa tuon jutussa esiintyvän lempiäijä-termin avulla. Sehän voi viitata vaikka veljeen tai isään, ja on muutenkin todella päheä sana. Meinaan ehdottomasti adoptoida sen omaan sanavarastooni!

CougarWoman
CougarWoman

Mä muuten ajattelin ihan samaa :) Ja vielä: eivät kaikki Lilyn lukijat kai ole naisia (tai homoja)? 

"Mitä ostat partnerillesi joululahjaksi?" ;) 

moi! (Ei varmistettu)

EMP:ltä löytyy mun mielestä tosi monipuolisesti miehille hyviä lahjoja. Sieltä löytyy bändipaitojen lisäksi ihan "normaaleja" vaatteita ja kaikkea kivaa pikkusälää huumorintajuisille miehille! :D Kannattaa käyä kattomassa www.emp.fi

pisinreisii
pisinreisii

Minuakin harmitti otsikko, sukupuolentutkimusopintojen jälkeen tuo 'miehelle' pisti silmään kuin naula. Varmasti osa lukijoista ei sitä kahdesti edes katso, mutta luohan se valitettavan mielikuvan siitä, että kaikki lilyn lukijat ovat naisia ja heterosuhteessa eläviä - sekä vielä kaiken kukkuraksi parisuhteessa. 

 

"Mitä puolisolle lahjaksi?" "Mitä lähimmäiselle lahjaksi?"

Kommentoi