Mitä tapahtui Kim Kardashianille, kun kulta Kanye West pääsi vaatekaapille?

kimk.jpg

Tosi-tv tähti Kim Kardashian nousi viikonloppuna otsikoihin käytyään illallisella rintaliivisillään. Neidon viimeisimmän asuvalinnan takana on todennäköisesti räppäripoikaystävä Kanye West, joka teki taannoin mittavan muodonmuutoksen kultansa vaatekaappiin ja aiheutti ihmetystä.

Kimin tositelevisiohjelmassa nähtiin kuinka Kanye stailisteineen antoi kyytiä kaunottaren ghettotyyliä edustaville kuteille. Tilalle räppäri toi rekkitolkulla huippusuunnittelijoiden luomuksia, joiden avulla hän totesi Kimin pian keikkuvan parhaiten pukeutuvien naisten listoilla.

Muodonmuutoksen jälkeen Kimin vaatevalinnat ovat kuitenkin aiheuttaneet lehdistössä lähinnä silmien pöyrittelyä ja ihmetystä. Missä siis vika?

Kanye kasasi Kimille omasta mielestään muotiuskottavan garderoobin, mutta unohti tyystin Kimin parhaat puolet. Miehen suosima monotonisen sävymaailma ei korosta tummahipiäisen Kimin piirteitä, eivätkä räppärin valitsemat designervaatteet ja -asusteet imartele kurvikkaan Kimin vartaloa.

Toisin sanoen…

Taitaa olla kyse siitä, että mies kokee ensitöikseen valtavaa tarvetta kontrolloida ja muuttaa tyttöystäväänsä naiseksi, jonka uskoo arvoisekseen. Kaikesta paistaa läpi se, että Kanye ei täysin hyväksy tai arvosta Kimin julkista, rempseää imagoa ja tyyliä. Kim sen sijaan hakee varmasti jonkinlaista hyväksyntää suostumalla moiseen hömpötykseen.

Nopea vinkki Kimille ja Kanyelle – ja kaikille muillekin pariskunnille maailmassa! Naiset kantakaa oma tyylinne rohkeasti ja ylpeydellä sekä luottakaa vaistoonne myös pukeutumiskysymyksissä. Ja miehet olkaa ylpeitä naisistanne juuri sellaisina kuin he ovat. Huippumuodilla tai ilman! Ja sama pätee luonnollisesti myös toisin päin.

Psst! Mikäli Kimin tyyli (eKW.) puhutteli, saa sitä ostaa pian myös omaan vaatekaappiin. Kimin ja hänen sisariensa suunnittelema Kardashian Kollektion saapuu nimittäin myyntiin myös Euroopassa vielä tämän syksyn aikana. Malliston voi löytää brittiläisen Dorothy Perkins –vaateketjun alta.

Annatko sinä puolisosi puuttua vaatekaappisi siältöön tai toisinpäin?

Teksti: Laura Paananen, joka käskisi Kanyen suksia suolle muotivinkkeineen, mikäli vain seisoisi Kimin (Givenchyn) saappaissa

Kuvat: Just Jared ja Daily Mail Online 1, 2 & 3

Lähteet: Daily Mail ja Vogue UK

Kommentit (6)
  1. Noi vaatteet saa Kimin näyttämään lyhemmältä ja jotenkin liian muodokkaalta tai vaihtoehtoisesti plösöltä. Voi Kanye…

  2. Eilen päikseen koetettiin sopiiko mussukan ja mun housut toisillemme. Näytti vängältä, kun mussukalla oli mun kirkuvan vihreät housut jalassa. Varsinkin, kun hän käyttää normaalisti vain mustaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *