Mitä tapahtui Lily Allenin 200 000 punnan arvoiselle Chanel-hääpuvulle?

Toimitus

Mikä mahtaa olla Lily Allenin vaatekaapin arvokkain vaatekappale? No mittatilaustyönä valmistettu Chanel-hääpuku tietenkin. Tosin Allenin vuonna 2011 vietetyissä häissä käyttämä mekko ei enää roiku laulajan vaatekaapissa. Mitä puvulle tapahtui? Grazia paljastaa.

Lily Allen kertoi tuoreessa televisiohaastattelussa, että Chanelin miltei 200 000 puntaa maksanut haute couture -hääpuku on arvokkain yksittäinen asia hänen vaatekaapissaan. Karl Lagerfeldin suunnitteleman, sekä rahallisesti että tunnearvoltaan arvokkaan puvun luulisi siis saavan erityskohtelua. Näin ei kuitenkaan taida olla, sillä laulaja paljasti samaan hengenvetoon hukanneensa hääpuvun. Ups!

Jos Lily Allenin paljastus järkytti haastattelun toimittanutta Miquita Oliveria, joka kaiken lisäksi oli laulajan morsiusneito, yllätyksenä se saattoi tulla myös Allenin ystäväpiiriin kuuluvalle Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeldille. Oliverin kysyessä Allenilta tietävätkö Chanelin edustajat tai Lagerfeld asiasta, vastasi laulaja ironin hymy huulillaan:

“Nyt tietävät!”

Teksti: Laura Paananen, joka ei ymmärrä, miten hääpuku - ja vielä Chanelin sellainen - voi kadota

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

 

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Voisi löytää tiensä minun kaappiini - palauttaisin!

bbq

vaikka lily on ihana, vihaan tyyppejä joilla on varaa hukata arvokkaampia juttuja. huoh.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Tarkentaisin kylläkin, että tuskin se puku 200 000 punnan arvoinen on (piti ihan googlettaa, eikä näyttänyt olevan timantein ja kultalangalla kirjailtu, ei edes Swarovskin kristalleja), vaan ehkä ihan vain tuon hintainen. Ei hullu ole se, joka pyytää, vaan se, joka maksaa...!

Melua tyhjästä (Ei varmistettu)

Hääseremoniassa Lilyn käyttämä Delphine Manivet-nimisen suunnittelijan puku on kaunis, mutta katsokaa nyt tätä Chanel-pukua, jota morsian käytti vastaanotolla ... ei ihme, että on joutunut hukkaan. Lilyn kannattaisi etsiä sitä siivouskaapistaan pölyrättien seasta:

http://www.vogue.co.uk/news/2014/03/12/lily-allen-loses-chanel-couture-w...

SARI H.
KOLIBRI

Kuulostaa kauhealta.

Kommentoi