Mitä tapahtui Lily Allenin 200 000 punnan arvoiselle Chanel-hääpuvulle?

spl708918_020.jpg

Mikä mahtaa olla Lily Allenin vaatekaapin arvokkain vaatekappale? No mittatilaustyönä valmistettu Chanel-hääpuku tietenkin. Tosin Allenin vuonna 2011 vietetyissä häissä käyttämä mekko ei enää roiku laulajan vaatekaapissa. Mitä puvulle tapahtui? Grazia paljastaa.

Lily Allen kertoi tuoreessa televisiohaastattelussa, että Chanelin miltei 200 000 puntaa maksanut haute couture -hääpuku on arvokkain yksittäinen asia hänen vaatekaapissaan. Karl Lagerfeldin suunnitteleman, sekä rahallisesti että tunnearvoltaan arvokkaan puvun luulisi siis saavan erityskohtelua. Näin ei kuitenkaan taida olla, sillä laulaja paljasti samaan hengenvetoon hukanneensa hääpuvun. Ups!

Jos Lily Allenin paljastus järkytti haastattelun toimittanutta Miquita Oliveria, joka kaiken lisäksi oli laulajan morsiusneito, yllätyksenä se saattoi tulla myös Allenin ystäväpiiriin kuuluvalle Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeldille. Oliverin kysyessä Allenilta tietävätkö Chanelin edustajat tai Lagerfeld asiasta, vastasi laulaja ironin hymy huulillaan:

“Nyt tietävät!”

Teksti: Laura Paananen, joka ei ymmärrä, miten hääpuku – ja vielä Chanelin sellainen – voi kadota

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

 

Kommentit (5)
  1. Kuulostaa kauhealta.

  2. Melua tyhjästä
    13.3.2014, 06:59

    Hääseremoniassa Lilyn käyttämä Delphine Manivet-nimisen suunnittelijan puku on kaunis, mutta katsokaa nyt tätä Chanel-pukua, jota morsian käytti vastaanotolla … ei ihme, että on joutunut hukkaan. Lilyn kannattaisi etsiä sitä siivouskaapistaan pölyrättien seasta:

    http://www.vogue.co.uk/news/2014/03/12/lily-allen-loses-chanel-couture-wedding-dress

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *