Mitä tapahtui Met Galan suljettujen ovien takana?

10299855_1440682469512717_1548512089_n.jpg

Eilen saatiin ihastella maanantaina New Yorkissa juhlitun Met Galan punaisen maton pukuja (ja ryhmäselfieitä). Mutta miten ilta jatkui, kun julkkikset kävelivät läpi punaisen maton vuoden kuumimpiin bileisiin? Vogue paljastaa juhlaillan mehukkaimmat juorut ja sosiaalinen media hauskimmat hetket – suosittelemme!

New Yorkin Metropolitan museumissa järjestetyn gaalan metsästetyin mies oli ilman muuta valokuvaaja Mario Testino, joka oli pestattu tallentamaan juhlien tunnelmaa Voguen Instagram-tilille. Miehen kameran eteen halusivat kaikki illan naisvieraat ja Johnny Depp.

Bileiden kuumimmaksi puheenaiheeksi nousivat helmat. Tunnelma oli tiivis, ja yhden jos toisenkin designer-laahukset tulivat tallatuiksi. Näyttelijä Idina Menzelillä oli takataskussaan teatterilavoilta opittu kikka: potki helmoja, jos et halua kompastua.

Illan viihdyttävimmästä some-annista vastasi Lily Allen Instagram-tilillään. Laulaja napsi useita kaverikuvia muiden silmäätekevien kanssa sekä vietti erikoisen vessatuokion malli Cara Delevingnen seurassa. Naiset päätyivät kesken illan vaipanvaihtohommiin.

 

Teksti: Laura Paananen, joka tuli siihen tulokseen, että Met Gala ei taida kovin paljon erota kotoisista Linnan juhlistamme, paitsi ehkä vieraslistan mitalla

Lähteet: Vogue US ja Lily Allen Instagram

Kuva: Lily Allen Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *