Miten Cara Delevingnestä tuli malli?

cara_delevingne1.jpg

 

Joskus parhaat jutut alkavat reppureissusta  tai pikemminkin siitä, että se jää tekemättä. Niin kävi Cara Delevingnen mallinuralle.

Kun Delevingne vuonna 2009 valmistui arvostetusta Bedalesin sisäoppilaitoksesta, hän mietti, lähteäkö ystävien kanssa reppureissaamaan, jatkaako opiskeluja yliopistossa vai toteuttaako lapsuuden haave näyttelijänurasta. Reppureissu veti pisimmän korren, ja edessä oli matkakassan kartuttaminen. Delevingne seurasi siskonsa Poppy Delevingnen jalanjälkiä ja aloitti mallintyöt, ja nopeasti hänen uransa lähti lentoon. Ajatus reppureissusta unohtui lopullisesti, kun Burberry tarjosi mallitulokkaalle mittavaa mainosdiiliä. Tämän Delevingne paljastaa tuoreessa haastattelussaan Wall Street Journalille.

Nyt, miltei kuusi vuotta mallinuran alettua, näyttäisi siltä, että Delevingne on palaamassa näyttelijähaaveidensa pariin. Parhaillaan Kanadassa uutta Suicide Squad -elokuvaansa kuvaavaa Delevingnea voi nimittäin lähitulevaisuudessa nähdä useammassakin suuren luokan Hollywood-tuotannossa.

Teksti: Laura Paananen, joka arvelee, että vaikka reppureissut jäivätkin aikanaan Delevingneltä tekemättä, on nuoren naisen elämässä riittänyt seikkailuja omiin sekä ehkä vähän muidenkin tarpeisiin.

Lähde: Wall Street Journal

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *