Miten kinkku paistetaan (ja mitä herkullista tehdä jämistä joulun jälkeen)?

Toimitus

JOULUKALENTERI

Kai kinkku on sulamassa? Pienenkin pakastetun kinkun sulattaminen vie noin pari vuorokautta. Sitten vaan paistamaan. Alhaisessa lämpötilassa pitkään paistaen saat mehevän ja murean kinkun. Parhaat vinkit erilaisiin kinkunpaisto-ohjeisiin, kastikkeisiin ja kuorrutteisiin löydät kätevästi yhdeltä sivulta Maku.fistä.

Mitä tehdä kinkun jämistä joulun jälkeen? Mukaile Tomi Björckin ravintola Farangille suunnittelemaa kuuluisaa klassikkoannosta ja kokkaa siitä rapeaa possua ja karamellikastiketta. Isyyspakkauksen Tommi ja rouva ovat mukailleet reseptin juuri joulukinkulle sopivaksi. Lopputulos on tajunnanräjäyttävän hyvää. Tästä reseptiin.
 


Kuvat: A-lehtien kuvatoimitus ja Isyyspakkaus-blogi

 

LUE JOULUKALENTERIN AIEMMAT OSAT:

Mitä lahjaksi isälle?
Mitä katsoa telkkarista joululomalla?
Miten selvitä joulustressistä?
Miten pukeutua jouluillalliselle?
Miten sietää rasittavia sukulaisia jouluna?
Mitä viedä illanistujaisiin tuliaisiksi joulun alla?
Näin autat tuntematonta jouluna
Miten kieltäytyä kohteliaasti jouluruoista, joita ei voi syödä?
Miten nauttia joulusta, jos viettää sen tahtomattaan yksin?
Mitä hankkia lahjaksi coolille kaverille?
Milloin jouluperinteistä voi poiketa?
Viisi takuuvarmaa juhlatarjottavaa yllätysvieraille
Miten selvitä joulukuusta, jos vihaa joulua?
Milloin joulukortit pitää lähettää?
Miten näyttää töissä freesiltä, vaikka on krapula?
Miten saa Linnan juhlien katsomisesta kaiken ilon irti?
Mitä joululahjaksi kummilapselle?
Testaa, oletko pikkujouluskeptikko vai glitterjuhlahirmu
Kumman sukulaisten luokse jouluksi?
Mitä joulujuomaa tarjota glögin sijaan?
Miten rikkoa jää pikkujouluissa?

 

Kommentoi