Miten rikkoa jää pikkujouluissa?

Toimitus

JOULUKALENTERI

Tilanne lienee tuttu. Menet pikkujouluihin, joissa on paljon sinulle uusia naamoja, ja yrität kuumeisesti keksit jotain sanottavaa. Kukaan ei halua puhua juhlissa töistä, ja säästä juttelemisella jäät toisen mieleen tyyppinä, joka puhui säästä – eli et jää mieleen lainkaan.

Ottakaamme siis mallia näyttelijä Antti Holmasta, joka kertoo, miten rikkoa jää:

”Tämä on banaali vastaus, mutta alapääasioilla. Olin taannoin vieraana Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmassa ja menin lämpiössä ennen lähetystä kertomaan peräpukamistani ohjelman vakiopanelisti Mikko Kuustoselle. Vaikka se hävetti ja minua hikoilutti ja Mikkokin oli vähän niin ja näin, niin kun ne kaikkein karmeimmat jutut oli heti alkuun sanottu ja joku raja oli ylitetty, saatoimme olla rennosti ruudussa. Olen pahoillani, ettei minulta saa tämän fiksumpaa vastausta.”

Mikä on oma vinkkisi: millä aiheella kannattaa aloittaa juhlissa keskustelu tuntemattomien kanssa?

 

Kommentit

Sanne Välinen

Tää on vähän sama kun, että miten sä alat juttelemaan kivalle jätkälle tinderissä.. 

Mä sanon usein jotain ei-niin-fiksua. Kaikki aloittaa aina kysymällä miten menee? Mut sellaset on niin jokapäiväistä, että täytyy olla vähän erilainen pysyäkseen jonkun mielessä.

Esim. Yhdeltä jätkältä puuttu kuvassa toinen etuhammas. Aloitin keskustelun kysymällä "mihis sun hammas jäi?" Ja siitä se sitten lähti rullaamaan. :D

toisella oli itsestään "profiili" kuvana kuvakollaasi jossa oli kolme kuvaa hänestä. Sanoin, että "Toi vika ilme on ehdottomasti paras!" Jätkä ei koskaan vastannut... 

Että mene ja tiedä. :D 

Toimitus
Toimitus

Hihi! Yritys ja persoonallisuus on tärkeintä, eikös! Just hyviä aloituksia kumpainenkin :)

Kommentoi