Miten tehdään terveellistä Nutellaa? Lily-viikon parhaat opit

Dia1.JPG

Klikkaa tiesi näihin Lilyssä tällä viikolla julkaistuihin juttuihin, saatat sivistyä. Tällä viikolla opimme muun muassa:

 

1. Miten tehdään terveellistä Nutellaa

Raakasuklaa on monille tuttu juttu, mutta tiesitkö, että raakakaakaosta saa tehtyä kaikkea muutakin ihanaa? Kokeile vaikka Kukkia ja kakkuja -blogin taivaallisen kuuloista raakasuklaista hasselpähkinälevitettä. Ohjeet löydät täältä.

 

2. Miksi sisäisen äänen kuuntelu ei kannata

Keskiviikkona ilmestyvässä maaliskuun Trendissä on juttu siitä, että toisin kuin aina toitotetaan oman sisäisen äänen kuuntelu ei välttämättä kannata. Syynä on yksinkertaisesti se, että sisäinen ääni on usein väärässä. Tämän huomasi kuluneella viikolla myös Mintulle mies 2014 -blogin saimah, joka koki erään varsin valaisevan ja silmiä avaavan hetken. Lue postaus täällä.
 

3. Mikä kaikki muuttuu, kun äiti palaa töihin

Luonnollisesti aika monikin asia, huomasi Inkerin vikaa -blogin Sanna Inkeri. ”Nahkavekkari on vaihtunut kännykän herätyskelloon, joka herättää jo ennen pienokaisia. Trikoopaidat ja toppahousut ovat vaihtuneet astetta asiallisempaan vaatetukseen, jalkineiden mukavuus on vasta toissijainen ominaisuus. Ruokakulut ovat pienentyneet, kauppareissut harventuneet.” Lue koko (pitkä!) listaus täällä.

 

4. Mitä tehdä viikonloppuna Turussa

Turku, tuo Suomen paras kesä-, ravintola- ja muukin kaupunki, hemmottelee viikonloppuvierailijaa vielä tänä viikonloppuna takuulla kokemisen arvoisella näyttelyllä. Keittiössä, kaupungissa -blogin Jaana K kävi katsastamassa näyttelyn ja kirjoittaa kokemuksestaan täällä.

 

5. Mikä on viikon paras käännössanahirviö

Tätä ei voi selittää. Klikatkaa Laura de Lillen blogiin eli tänne ja kokekaa se itse!

 

Kuvat: Kukkia ja kakkuja, Keittiössä, kaupungissa ja Inkerin vikaa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *