Mitkä ovat olleet elämäsi merkittävimpiä hetkiä?

bokeh.jpg

”Ovatko ne suuria ja mullistavia, kuten lapsen saaminen tai tieto opiskelupaikasta? Vai pieniä ja lyhyitä, jotka ovat nopeasti ohi, hymyjä tai katseita, sanoja tai lauseita, jotka jäävät elämään ja muistiin?”

Mainostaulujen takana -blogin Minsu miettii elämän säkenöiviä hetkiä. Ovatko ne suuria ja pieniä? Ymmärtääkö ne sillä hetkellä vai vasta jälkeenpäin – tajusivatko esimerkiksi historian käänteentekeviä hetkiä todistaneet ihmiset, mitä oli meneillään?

Minsun mielestä merkittävimmät hetket voivat olla suuria tai pieniä, negatiivisia tai positiivisia, jättää pitkät jäljet tai kestää vain hetken.

Mitkä ovat olleet sinun elämäsi merkittävimpiä hetkiä? Ymmärsitkö niiden merkityksen silloin vai vasta jälkeenpäin?

Lue Minsun kaunis juttu täällä. 

Kuva Wikipedia

Kommentit (12)
  1. Muistan kun tajusin osaavani lukea! Olin neljä ja löysin enoni vanhan kirjan, jonka kansi näytti houkuttelevalta. Hämmästyksekseni tajusin osaavani lukea kirjan otsikon (Viisikko ja kummitusjuna), ja kun avasin tuon lähes pelkkää tekstiä täynnä olevan opuksen, tajusin että OSAAN OIKEASTI LUKEA muutakin kuin kaupannimiä (jotka siis lähinnä oli oppinut tunnistamaan logosta ja/tai ulkoasusta). 

    Otin kirjan ja menin olohuoneen nurkassa sijaitsevan nojatuolin taakse lukemaan. Äiti oli minua monta tuntia huudellut ja etsinyt, minä en ollut kuullut mitään kun olin niin uppoutunut kirjaan. 

    Viisivuotiaana olin lukenut jo kaikki kirjaston Viisikot läpi. Tuosta hetkestä eteenpäin, vielä tänänkin päivänä, rakastan kirjoja yli kaiken. 

  2. Kun istuin ystäväni kanssa Lissabonissa pienessä ulkoilmakahvilassa ja katselin huikaisevaa näkymää Tejo joelle. Sillä hetkellä tunsin itseni äärettömän vapaaksi ja onnelliseksi. Vieläkin mietin aina välillä lämmöllä sitä tunnetta ja pyrin pääsemään samaan olotilaan uudelleen. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *