Muhjaantuneiden mansikoiden pelastus

Mansikkabellini

Mansikkakausi on juuri nyt huipussaan, ja ilmeisesti se kestää vain hetken! Siksi juuri nyt on oikea aika tehdä näitä hellepäivän bellinejä – etenkin, jos jääkaapissasi on eilisiä tai pyörän korissa vähän muhjaantuneita mansikoita.

Soseuta 3 dl mansikoita, 1 sitruunan kuoriraaste ja 3 rkl sokeria. Siivilöi halutessasi siemenet pois. Anna tekeytyä tunti viileässä. Annostele 2 rkl sosetta lasiin ja kaada päälle kuohuvaa tai seljankukkalimonadia.

Tämä Suvi sur le vifin juomaresepti löytyy heinäkuun Trendistä, samoin kuin ohje vähän erilaiseen mansikkakakkuun.

Kuva: Suvi Kesäläinen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *