Mulberryn uusi kuninkaallinen mainoskasvo

cressida_bonas.jpg

Siitä saattaa olla joskus hyötyä, että on seurustellut kuninkaallisen kanssa. Tämän huomasi brittiläinen seurapiirikaunotar Cressida Bonas, prinssi Harryn entinen tyttöystävä, joka tähdittää Mulberryn uutta kevätkampanjaa, uutisoi Telegraph-lehti.

Mainosdiili ei kuitenkaan syntynyt ainoastaan Bonasin kuninkaallisten yhteyksien ansiosta. Hän opiskelee tanssia yliopistossa, jonka loppunäytöksestä Mulberryn väki hänet alunperin bongasi. Muotitalo vakuuttui Bonasin tanssitaidoista ja rakensi tulevan mainoskampanjansa kokonaan niiden ympärille.

Ideana oli, että tanssin kuin tanssisin yksin omassa keittiössäni. Kyse on hauskanpidosta”, Bonas kuvailee maaliskuussa julkaistavan mainosfilmin tunnelmaa.

Mulberry julkisti tulevan yhteistyön viikonloppuna näyttävin menoin Los Angelesissa, juuri Golden Globe -gaalan kynnyksellä. Paikalla oli melkoinen joukko muoti- ja elokuvamaailman silmäätekeviä. Juhlavieraiden joukosta saattoi bongata niin Keira Knightleyn, Eddie Redmaynen kuin itsekin Mulberry-kasvona toimineen Cara Delevingnen. Arvailujen varaan jää, saiko Bonas häneltä hyviä neuvoja uuteen pestiin.

Teksti: Laura Paananen, joka odottaa jo innolla muutaman vuoden matalaa profiilia pitäneen Mulberryn uutta tulemista.

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *