Muotihaaste alkaa: Pue mutsifarkut!

Toimitus

Kas tässä muotitoimittaja Barbara Martelo näyttää mallia, kuinka reagoida Trendin heinäkuun muotihaasteeseen. Tällä kertaa haasteena on nimittäin klassiset mutsifarkut. Tuo nerokas vaatekappale on helppo mutta tehokas vieroitushoito mökkiverkkareista: pue farkkujen pariksi valkoinen kauluspaita, tunge paidan helma housuihin ja viimeisestele asu ruskealla nahkavyöllä. Avot – ja tervetuloa takaisin sivistyksen pariin!

Mutsifarkkuhaaste alkaa nyt ja jatkuu heinäkuun loppuun. Osallistu haasteeseen ottamalla kuva omasta farkkutyylistäsi ja tägäämällä se Instagramissa: #trendimag. Julkaisemme parhaat tyylit!

Kesäkuun haasteena oli farkkutakki. Iso kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille!

Kuva: All Over Press

Kommentit

Mrl (Ei varmistettu)

Olenko ihan hakoteillä vai näyttääkö esimerkkikuvan farkut pikemminkin boyfriend-mallisilta (tai dad jeanseilta), kuin mom jeanseilta? Jälkimmäisissä on tyypillisesti porkkanamalliset lahkeet ja hyvin korkea vyötärö.

paulahelena
ALUAP

No sitä määkin ku mun ainokaiset farkut on mun käsittääkseni nimenomaan nää mudefarkut mut ei ne kyllä tolta kuvalta näytä vaan just sun kuvaamalta. Tosin ne sit kyllä taas myytiin boyfriendeinä :D

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

"Mutsis puki kun sut sai."

Toimitus
Toimitus

No sehän todistaa sitten, että hyvin pukikin kun flaksi kävi! ;)

Kommentoi