Muotihaaste alkaa: Pue mutsifarkut!

MILS15 02PS 826.jpg

Kas tässä muotitoimittaja Barbara Martelo näyttää mallia, kuinka reagoida Trendin heinäkuun muotihaasteeseen. Tällä kertaa haasteena on nimittäin klassiset mutsifarkut. Tuo nerokas vaatekappale on helppo mutta tehokas vieroitushoito mökkiverkkareista: pue farkkujen pariksi valkoinen kauluspaita, tunge paidan helma housuihin ja viimeisestele asu ruskealla nahkavyöllä. Avot – ja tervetuloa takaisin sivistyksen pariin!

Mutsifarkkuhaaste alkaa nyt ja jatkuu heinäkuun loppuun. Osallistu haasteeseen ottamalla kuva omasta farkkutyylistäsi ja tägäämällä se Instagramissa: #trendimag. Julkaisemme parhaat tyylit!

Kesäkuun haasteena oli farkkutakki. Iso kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille!

Kuva: All Over Press

Kommentit (6)
  1. ”Mutsis puki kun sut sai.”

    1. No sehän todistaa sitten, että hyvin pukikin kun flaksi kävi! 😉

  2. Olenko ihan hakoteillä vai näyttääkö esimerkkikuvan farkut pikemminkin boyfriend-mallisilta (tai dad jeanseilta), kuin mom jeanseilta? Jälkimmäisissä on tyypillisesti porkkanamalliset lahkeet ja hyvin korkea vyötärö.

    1. No sitä määkin ku mun ainokaiset farkut on mun käsittääkseni nimenomaan nää mudefarkut mut ei ne kyllä tolta kuvalta näytä vaan just sun kuvaamalta. Tosin ne sit kyllä taas myytiin boyfriendeinä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *