Muotihuhu: Cara Delevingne nappasi ison elokuvaroolin

cara_leffa.jpg

Lontoon yöelämässä hyvin viihtyvän Cara Delevingnen ei tarvitse hakea inspiraatiota kaukaa, mikäli Grazia -lehden uutisoimat huhut osoittautuvat paikkansa pitäviksi. Juorut nimittäin kertovat, että Delevingne olisi napannut itselleen merkittävän roolin Lontoon bilekulttuurista kertovassa uutuselokuvassa.

Kids in Love -nimellä kulkevan elokuvan ohjaa Delevingnen ystävä Preston Thompson. Elokuva kertoo tarinan Lontoossa asuvasta ja biletystä rakastavasta ystäväporukasta. Vaikka asetelma kuulostaakin siltä, että ystäväkaksikko sen kun dokumentoi omaa elämäänsä, projektin taustalla on iso brittiläinen elokuvastudio. Elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa jo syyskuussa.

Niinköhän siis on, ettei Delevingnea nähdä tänä vuonna lainkaan syyskuisten muotiviikkojen catwalkeilla?

Tuleva elokuvaprojekti ei suinkaan ole Delevingnen ensimmäinen suuren luokan leffarooli. Hänet nähtiin sivuosassa jo viime vuonna ensi-iltansa saaneessa Anna Karenina -klassikkoelokuvassa. Delevingne on myös ilmaissut olevansa kiinnostunut näyttelijän töistä. ”Näytteleminen on aina ollut suuri unelmani, jopa suurempi kuin mallin ura”, totesi Devingne Anna Kareninan ensi-illassa.

Teksti: Laura Paananen, joka jää mielenkiinnolla odottelemaan tätä hyvin Skins-henkiseltä kuulostavaa biletysleffaa

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *