Muotihuhu: Lisää Kardashianeja Vogueen

spl752172_020_muokattu.jpg

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Juuri kun muotimaailma on toipunut Kim Kardashianin Vogue-kannesta, huhut kertovat, että lehden sivuille saattaa päätyä pian lisää Kardashianeja. E! News kertoo, että oman muotieditorialinsa Voguelle olisi hiljattain kuvannut myös Kendall Jenner.

Mallin uraa aloitteleva Kendall Jenner poseeraa kuulopuheiden mukaan tulevassa jutussa yhdessä Sean Pennin ja Robin Wrightin tyttären Dylan Pennin kanssa. Mikäli huhu osoittautuu todeksi, luvassa saattaa olla viihdemaailmasta inspiraationsa hakenut Patrick Demarchelierin kuvaama muotieditorial. Tuleva juttu ei olisi Jennerin ensimmäinen esiintyminen Voguen sivuilla, sillä hän toimi lehden somereportterina New Yorkin muotiviikoilla.

Olipa huhu totta tai ei, Kendell Jennerin mallin ura on joka tapauksessa hyvässä nosteessa. Viime muotiviikkosesongilla Jenner valittiin kävelemään niin Marc Jacobsin, Givenchyn kuin Chanelinkin näytöksiin. Lisäksi viihdeperheen kasvatti bongattiin usean näytöksen eturiveistä. Viimeksi Jenner ihastutti  Met Galassa, jonne hän saapui Topshopiin pukeutuneena.

 

Teksti: Laura Paananen, joka antaa Kendall Jennerin Met Gala -lookille täydet pisteet ja miettii, kuka kuvassa kurkottaa Kendallin käteen

Lähde: E! News

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *