Muotihuhu: Paljastiko M.I.A. Pariisin muotiviikoilla suuren muotisalaisuuden?

Toimitus

Muotitalojen tulevia kokoelmia ja yhteistöitä varjellaan kuin valtionsalaisuuksia. Tai ainakin siihen asti, kunnes joku (ups!) vahingossa tai tarkoituksella vuotaa ne julkisuuteen. Vogue paljastaa, että muusikko M.I.A. taisi juuri lipausauttaa Pariisin muotiviikoilla tällaisen salaisuuden.

M.I.A. kertoi haastattelussa, että hän on pian ryhtymässä yhteistyöhön nimekkään muotitalon kanssa. “Minulta tulee kahden viikon päästä yhteistyökokoelma Versacen kanssa”, Donatella Versacen asuissa usein esiintyvä artisti paljasti. Koska asiaan ei ole tullut vahvistusta itse muotitalolta, muotiväki alkoi heti arvuutella, millaisesta yhteistyöstä voisi olla kyse. Jos M.I.A.n lipsautus pitää paikkaansa, laulaja todennäköisesti seuraa Jonathan Andersonin jalanjäljissä ja toimii Versacen sisarmerkin Versuksen vierailevana suunnittelijana.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun M.I.A.n huhutaan tekevän yhteistyötä Versacen kanssa, sillä laulaja on lipsautellut vihjeitä aikaisemminkin. Viime vuonna levisi huhuja, jotka saivat alkunsa M.I.A.n vilautettua tietokoneensa työpöytää julkisessa puhetilaisuudessa. Pöydällä oli läjä kuvia, jotka näyttivät Versacelle suunnitelluilta asuilta. Mistä on kyse, se selvinnee M.I.A.n sanojen mukaan kahden viikon kuluttua.

Teksti: Laura Paananen, joka jää odottelemaan toiveikkaana, sillä mielellään näkisi M.I.A.n ja Versacen yhteistyön tulokset

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

 

Kommentoi