Muotihuhu: Rita Oralle oma sporttimallisto

spl618874_016.jpg

Punahuulistaan tunnettu Rita Ora on noussut nopeassa ajassa tyyli-ikoniksi. Hän on tunnettu hittikappaleistaan ja sen lisäksi onnistunut nappaamaan itselleen monta nimekästä mallisopimusta. Enää puuttuu siis vain oma vaatemallisto. Tosin mikäli Grazian uutisoima muotihuhu osoittautuu paikkansa pitäväksi, voi Ora lisätä meriittilistalleen pian myös muotisuunnittelijan tittelin.

Muotipiireissä alkoi alkuviikosta levitä huhu, että Rita Ora olisi solminut rahakkaan yhteistyösopimuksen Adidaksen kanssa. Sopimus pitäisi sisällään Oran suunnitteleman sporttivaatemalliston ja kasvattaisi laulajan kukkaroa 1,5 miljoonalla punnalla. Idea yhteistyöhön lähti juorujen mukaan amerikkalaiselta muotisuunnittelijalta ja Oran hyvältä ystävältä Jeremy Scottilta. Scottilla saattaa siis hyvinkin olla sormensa pelissä, sillä suunnittelija tekee myös itse yhteistyötä Adidaksen kanssa.

Yhteistyö Adidaksen kanssa kuulostaa luonnolliselta jatkeelta Rita Oran muotiuralle, sillä laulajan kadehdittuun tyyliin kuuluvat rennot sporttivaatteet. Yhteistyön myötä Ora liittyisi nimekkääseen seuraan, sillä Adidakselle omia vaatemallistojaan suunnittelevat myös muotisuunnittelijat Stella McCartney ja japanilainen Yohji Yamamoto. Mikäli tämä juoru pitää paikkansa, suunnitteluapukin löytyisi laulajalle läheltä: Stella McCartney kuuluu nimittäin niin ikään Rita Oran kaveripiiriin.

Teksti: Laura Paananen, joka jo vähän odottelikin, että milloin joku muotitaho nappaa Ritan talliinsa

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *