Muotijuoru: Kate Moss Playboyn kanteen?

kate_moss1.jpg

Ovathan ne muotikuvissa ennenkin vilkkuneet, Kate Mossin tissit nimittäin. Nyt Vogue kuitenkin vihjailee huippumallin esittelevän alastonta vartaloaan pian myös kuulun miestenlehti Playboyn kannessa.

Kate Mossin huhutaan poseeraavan Playboyn ensi vuoden tammikuussa ilmestyvän 60-vuotisjuhlanumeron kannessa. Vaikka virallista vahvistusta asiaan ei ole vielä saatu, on Vogue kerännyt kasaan jo aimo annoksen yksityiskohtia. Kuvaukset on juorujen mukaan jo pidetty ja valokuvat on ottanut muotikuvistakin tuttu valokuvaajakaksikko Mert Alas ja Marcus Piggott.

Tammikuussa ilmestyvä kansi juhlistaisi samalla myös Kate Mossin 40-vuotissyntymäpäivää, ja mallin huhutaan palkanneen amerikkalaistaiteilija Chuck Closen ikuistamaan nakukuvista itselleen maalaukset muistoksi. Mahdolliset Playboy-kuvat eivät suinkaan ole Mossin ja Closen ensimmäinen yhteistyö, sillä malli poseerasi taiteilijalle jo vuonna 2003 – silloinkin ilkosillaan.

Virallista vahvistusta Kate Mossin Playboy-kannelle joudutaan vielä odottelemaan, mutta sillä välin halukkaat voivat nauttia alastomasta huippumallista vaikkapa itserusketusvoide St. Tropezin mainoskuvia katsellen.

Teksti: Laura Paananen, joka epäilee Playboyn saavan rutkasti lisää naislukijoita, mikäli Kate Moss todella nähdään sen kannessa
Lähde: Vogue UK
Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *