Muotimaailman kuumimmat hakusanat vuonna 2014

kate_upton.jpg

Hakukoneyhtiö Google julkaisi tällä viikolla listan tämän vuoden suosituimmista hakusanoista. Oman listansa sai myös muotimaailma, kun Style.com pyysi Googlea nimeämään vuoden haetuimmat mallit ja suosituimmat trendit. Tulokset paljastivat muutaman yllätyksen.

Muotimedioita seuraamalla olisi saattanut kuvitella Kendall Jennerin olevan muotimaailman haetuin nimi, mutta Jennerin ohi ykköseksi kiilasi uimapukumallina tunnetuksi tullut Kate Upton (kuvassa). Uptonin suosion taustalla lienevät Sports Illustrated -lehden kansikuvat, jotka herättävät huomiota myös muotimaailman ulkopuolella, sekä mallin aluillaan oleva Hollywood-ura. Kymmenen haetuimman mallin joukkoon mahtuivat Jennerin ja Uptonin lisäksi muiden muassa Miranda Kerr, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Kate Moss ja Karlie Kloss. Poissaolollaan kärkikahinoista loisti Cara Delevingne, joka löytyi vasta listan sijalta 16.

Mikäli on uskominen Google-hakutuloksia, on vuoden suosituin trendi ollut tavispukeutumista ihannoiva normcore. Palkintosijoille ylsivät fitness-villityksen siivittäminä myös sporttivaatteita ja goottivaikutteita yhdistelevä health goth -trendi sekä urheilulliseen vapaa-ajanpuketumiseen keskittyvä althleisure. Haetuin yksittäinen muotituote tänä vuonna oli napapaita.

Kurkkaa muotimaailman haetuimpien lista kokonaisuudessaan Style.comista.

Teksti: Laura Paananen, jolle termi health goth oli täysin uusi, vaikka sen kuvailema trendi ei enää niinkään

 

Lähde: Style.com

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (1)
  1. Althleisure = athleisure

    tuolla alkuperäisellä sivulla lienee kirjoitusvirhe.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *