Muotimerkki Rodarten uusi aluevaltaus

rodarte.jpg

Rodarten Kate (vas.) ja Laura Mulleavy yhdessä muusansa Kirsten Dunstin kanssa.

 

Yksille annetaan kauhalla, toisille lusikalla, ja Rodarte-muotimerkkiä luotsaaville Kate ja Laura Mulleavylle on ehdottomasti annettu kauhalla. Lahjakkaat siskokset ovat keränneet muotimaailman kehuja jo pitkään, ja nyt he aikovat ryhtyä elokuvaohjaajiksi, kertoo Style.com.

Mulleavyt matkasivat keskiviikkona alkaneille Cannesin elokuvajuhlille esittelemään tuoretta elokuvaideaansa alan ammattilaisille. Vaikka Woodshock-nimellä kulkevan elokuvan tarinasta ei julkisuuteen ole vielä tietoja tihkunutkaan, Style.com kertoo, että sisarusten ohjaamalle elokuvalle on jo luvassa ainakin amerikkalaiset elokuvateatterit kattava levityssopimus. Lisäksi tiedetään, että elokuva perustuu Mulleavyjen omaan alkuperäiskäsikirjoitukseen ja sen pääosaan on kiinnitetty heidän Rodarte-merkkinsä muusanakin toiminut näyttelijä Kirsten Dunst.

Leffamaailma on kaksikolle tuttu, sillä ensimmäistä kertaa he kokeilivat siipiään valkokankaan puolella puvustaessaan Black Swan -elokuvan vuonna 2010. He eivät myöskään ole ainoat muotisuunnittelijat, jotka ovat kokeilleet taitojaan elokuvamaailmassa. Oman elokuvaprojektinsa parissa puuhailee parhaillaan esimerkiksi Tom Ford, jonka vuonna 2009 ilmestynyt debyyttiohjaus A Single Man ylsi Oscar-ehdokkaaksi saakka. Vaan miten käy Mulleavyn sisarusten debyyttiohjaukselle, se selvinnee lähitulevaisuudessa.

Teksti: Laura Paananen, joka toivoo, että sisarukset jatkavat elokuvahaaveistaan huolimatta myös mielenkiintoisen muotimerkkinsä parissa.

Lähde: Style.com

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *