Muotisuunnittelija Tom Ford kaavailee paluuta elokuvamaailmaan

tom_ford.jpg

Vuonna 2009 muotisuunnittelija Tom Ford yllätti elokuvamaailman ja ohjasi arvostelumenestykseksi nousseen debyyttielokuvansa A Single Man. Vaikka elokuva toi päätähdelleen Colin Firthille jopa Oscar-ehdokkuuden, ei Fordia ole sittemmin elokuvakameran takana nähty. Pian asiaan saattaa kuitenkin tulla muutos. Vogue nimittäin kertoo Fordin suunnittelevan parhaillaan uutta elokuvaa.

Uudessa ohjauksessaan Ford aikoo hypätä draamasta trillerien maailmaan. Työnimellä Nocturnal Animals kulkeva elokuva kertoo tarinan naisesta, jonka entinen mies pyytää tältä kohtalokasta palvelusta. Austin Wrightin Tony & Susan -romaaniin perustuvan elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Ford itse. Kokonaan ilman Hollywoodin apua ei muotisuunnittelija projektiaan aio toteuttaa, sillä tuottajan pestiä kaavaillaan huhujen mukaan George Clooneylle, joka on ansioitunut tuottajana aiemminkin. Mikäli kaksikko todella ryhtyy yhteistyöhön, luvassa on taatusti tyylikästä ja laadukasta jälkeä.

Vaikka elokuvalle ei toistaiseksi ole ilmoitettu julkaisuajankohtaa, sen päätähdestä on toki jo huhuja liikkeellä. Vahvin ehdokkaista on Voguen mukaan näyttelijä Amy Adams. Tosin Fordin kerrotaan vihjailleen taannoisessa Los Angelesissa järjestetyssä muotinäytöksessään, että tuleva tähti istuisi näytöksen eturivissä. Varteenotettaviksi ehdokkaiksi nousevat siis myös Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson sekä Julianne Moore. Muiden muassa.

Fordin projekti kuulostaa joka tapauksessa erittäin lupaavalta.

Teksti: Laura Paananen, joka oli jo vähän ihmetellyt, miksi Fordilla kestää näinkin kauan palata elokuvamaailmaan A Single Man -menestyksen jälkeen

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *