Muotisuunnittelija vihjaa Lena Dunhamin kohumekon olevan kopio

spl828645_044.jpg

Tuskinpa arvasi Lena Dunham maanantai-iltana Emmy-gaalan punaiselle matolle astuessaan, millaisen kohun hänen asunsa nostaa. Dunhamin kermakakkua muistuttanut Giambattista Vallin haute couture -luomus päätyi parjattujen juhlalookien listoille, mutta nyt Fashionista kertoo muotisuunnittelija Christian Sirianon syyttävän mekkoa kaiken lisäksi vielä kopioksi.

Yhdysvaltain Muodin huipulle -sarjassa esiintynyt suunnittelija Christian Siriano väittää Instagram-tilillään Lena Dunhamin Emmy-mekon olevan kopio eräästä hänen takavuosien juhlapuvustaan. Vaikka suunnittelija ei Emmy-gaalan jälkimainingeissa julkaistussa kuvassa Dunhamin mekkoa suoraan mainitse, piikittely ei jää epäselväksi. Kuvan mekon yhtäläisyydet Dunhamin yllä nähtyyn Giambattista Vallin haute couture -luomukseen ovat ilmeiset. Siriano muistelee liukuvärjätyn tylliunelman olleen yksi hänen suunnittelijauransa onnistuneimmista.

Siriano ei ole ainoa, joka kyseenalaisti Dunhamin mekon alkuperän. Eräs Instagram-käyttäjä löysi mekosta yhtäläisyyksiä myös Alexander McQueenin tuotantoon. Lisäksi Fashionista onnistui nostamaan esiin vielä kolmannenkin tarjokkaan: John Gallianon Gwen Stefanille vuonna 2002 suunnitteleman hääpuvun.

Kurkaa kaikki Lena Dunhamin tylliunelman näköisehdokkaat Fashionistan sivuilta.

Teksti: Laura Paananen, jonka mielestä Lena Dunhamin mekon suurin ongelma oli siinä, että se ei vain istunut kovin hyvin

Lähde: Fashionista

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *