Muotiuutisia: Madonnan sulho perusti oman vaatemerkin

brahim_zaibat.jpg

Kun käsipuolessa kulkee alkuperäinen Material Girl, alkavat omatkin ajatukset lipsua pikkuhiljaa muodin ja materian ihmeelliseen maailmaan. Telegraph-lehti kertoo, että näin on käynyt Madonnan poikaystävälle Brahim Zaibatille, joka on hiljattain perustanut oman vaatemerkkinsä.

Tanssijana paremmin tunnettu Zaibat on pannut Madonnan avustuksella pystyyn Defend-nimisen vaatemerkin. Toistaiseksi ainoastaan huppareihin keskittyvä vaatemallisto on onnistunut jo keräämään runsaasti mediahuomiota, sillä paitojen rinnuksia koristavat erilaiset sotaan viittaavat lausahdukset. Lisäksi brändin logona toimii hahmotelma konekivääristä.

25-vuotias Zaibat aikoo suunnata tanssijan uransa jälkeen täysipäiväisesti muodin pariin. Mentorointia ja neuvoja tulevalle uralleen nuorukainen on saanut Givenchyn pääsuunnittelijalta, Madonnan hyvältä ystävältä Riccardo Tiscilta. Muotihommista puhuttiin varmasti myös taannoisissa Met Gala -muotijuhlissa, jonne kolmikko saapui sopivasti yhtä matkaa (kuvassa).

Vaikka Brahim Zaibatin muotiura onkin vielä alkutekijöissään, on Defend-vaatemerkillä jo monta nimekästä fania. Pyssypaidoissa ovat ehtineet (Madonnan lisäksi) poseerata ainakin Rihanna ja Chris Brown sekä Star Trek -elokuvien tähti Zachary Quinto. Ja kun kyse on Madonnan sponsoroimasta merkistä, ei fanilista taatusti jää tähän!

Laura Paananen, joka miettii, onkohan Zaibat paitoja suunnitellessaan inspiroitunut Madden MDNA-kiertueella nähdyistä pyssyleikeistä

Lähteet: Telegraph/Fashion ja The Sun

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *