Muotivaikuttaja tekee cameo-roolin Girlsin kolmoskaudella

Toimitus

Se on tammikuu nyt. Ja se tarkoittaa tietenkin Girlsin uutta tuotantokautta! Sarjassa nähdään tulevalla kaudella myös muotimaailmasta tuttuja vierailijoita. Telegraph-lehti kertoo, että tunnettu tyylivaikuttaja ja J.Crew -merkkiä luotsaava Jenna Lyons tekee pian alkavalla kaudella pienen cameo-roolin.

Jenna Lyons on kertonut olevansa Girls-fani. J.Crewn taiteellinen johtaja ja persoonallisesta tyylistään tunnettu Lyons on todennut rentoutuvansa Lena Dunhamin kirjoittaman komedian äärellä. “Nollaan ajatukseni juomalla muutaman lasin viiniä ja katselemalla Girlsiä”, Lyons kertoi Harper’s Bazaar -lehdelle viime vuonna. Ihailusuhde on kaikesta päätellen molemminpuolinen, sillä Lena Dunham kirjoitti Lyonsille roolin sarjan kolmannelle tuotantokaudelle.

Yksityiskohtia Lyonsin roolista ei ole paljastettu, mutta sarjan trailerin perusteella vaikuttaa siltä, että Lyons nähdään Hannahin uutena pomoa. Lyonsin tähtihetki koittaa tulevan kauden kuudennessa jaksossa. Jenna Lyons kulkee J. Crew -kolleegansa Mickey Drexlerin jalanjäljissä, sillä Drexler nähtiin vastikään cameo-roolissa Breaking Bad -sarjan viimeisellä tuotantokaudella.

Girlsin kolmas tuotantokausi alkaa HBO Nordicilla 13. tammikuuta. Kurkkaa trailerista jo ennakkoon, miltä tuleva Girls-kausi ja Jenna Lyonsin televisiodebyytti näyttävät.

Teksti: Laura Paananen, joka kuitenkin odottaa uudelta Girls-kaudelta enemmän sitä, miten Adamin ja Hannahin monimutkainen suhde etenee

Lähde: Telegraph Fashion

 

 

Kommentit

saarah
visual diary

jee, kaksi suosikkia samassa!

AnnK
nothing is real

En malta odottaa!

Kommentoi