Muotiviikkodraama: veteraanisuunnittelija antoi Anna Wintourin kuulla kunniansa

spl703931_025.jpg

 

Harvassa ovat ne muotisuunnittelijat, jotka uskaltautuvat riitasille muotimaailman vaikutusvaltaisimman naisen, Vogue-lehden päätoimittaja Anna Wintourin kanssa. Tähänkin sääntöön löytyy poikkeus: Fashionista kertoo Wintourin joutuneen tuohtuneen Giorgio Armanin tulilinjalle.

Milanon muotiviikot huipentuivat maanantaina Armanin syysnäytökseen. Kiireinen Wintour ei kuitenkaan ehtinyt paikalle, sillä oli samaan aikaan matkalla kohti Pariisin muotiviikkoja. Veteraanisuunnittelija ei Wintourin ohareita purematta niellyt ja antoi Vogue-pomon kuulla kunniansa näytöksen jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

“Jos menet hammaslääkärille ja paikalla onkin vain hänen assistenttinsa, et varmasti ole tyytyväinen”, Armani laukoi viitaten paikalle saapuneisiin Wintourin apulaisiin.

Omien sanojensa mukaan Wintourin vaikutusvallan sijaiskärsijäksi joutuneelta Armanilta löytyi toki muutakin sanottavaa. Suunnittelija muun muassa arvosteli kovaan ääneen kollegoitaan, jotka “suunnittelevat vain v-aukkoisia printtimekkoja ja fantasiavaatteita” sekä Milanon muotiviikkoja järjestävää organisaatiota, joka ei suunnittelijan mielestä pystynyt takaamaan kaikille näytöksille tasavertaista huomiota.

Mitä voimme päätellä tästä tunteenpurkauksesta? Maanantait eivät taida olla Giorgio Armanin parhaita päiviä.

 

Teksti: Laura Paananen, joka kehottaisi herra Armania nyt hieman rauhoittumaan, tai muuten on varmaa, ettei Anna Wintour saavu paikalle siihen seuraavaankaan näytökseen

Lähde: Fashionista

Kuva: Splash News

 

 

Kommentit (1)
  1. Italialaiset! < 3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *