Muotivuosi 2014 - näistä se muistetaan

Toimitus

Muotivuoden 2014 käydessä viimeisiä tuntejaan lienee hyvä hetki muistella hieman menneitä. Kuka teki tänä vuonna läpimurtonsa mallimaailmaan, mikä oli vuoden hämmentävin trendi ja kenen tyyliä ihailimme? Kokosimme yhteen vuoden merkittävimmät muotihetket.

Läpimurtotähti Kendall Jenner

Kendall Jenner nousi tänä vuonna mallimaailman kuumimpien nimien joukkoon. Tositelevisiosta uransa aloittanut Jenner pääsi kävelemään muiden muassa Chanelin, Givenchyn sekä Balmainin (kuvassa) näytöslavoille, ja Jennerin perheenjäsenet kannustivat eturiveissä. Unohtaa ei myöskään sovi Jennerin nimekkäitä mainosdiileja Givenchyn ja Estée Lauderin kanssa.

Moschinon ikimuistoiset Barbiet

Vuoden hauskimmasta muotinäytöksestä vastasi Moschino. Muotitalon kevätkokoelma sai inspiraationsa Barbien maailmasta, ja Milanossa järjestetyssä muotispektaakkelissa lavan valtasivatkin elävät Barbie-nuket. Lavalla nähtiin niin jumppa-Barbie, disco-Barbie kuin ranta-Barbiekin.

Nakumekot hämmensivät

Punaisille matoille rantautui vuoden mittaan hämmentävän paljastava trendi, nimittäin nakumekot. Eniten palstatilaa nakumekoillaan saivat Adam Selmanin luomuksessa esiintynyt Rihanna ja Tom Fordin mekossa muotigaalaan saapunut Miley Cyrus. Nakumekoissa ovat viihtyneet myös Lady Gaga, Iggy Azalea ja Kim Kardashian.

Kohutuin kansikuva

Kendall Jenner ei suinkaan ole Kardashianin perheen ainoa jäsen, jonka nimi kirjataan tänä vuonna muotihistoriankirjoihin. Osansa sai myös Jennerin isosisko Kim Kardashian, joka ihastutti ja vihastutti poseeraamalla Voguen kannessa yhdessä miehensä Kanye Westin kanssa. Pariskunnan toukokuisia häitä ennakoineen kannen myötä Kardashian ansaitsi viimein myös muotimaailman virallisen hyväksynnän.

Seuratuin tyylitähti

Lupita Nyong’on nimi nousi alkuvuodesta muotimaailman huulille, kun tuore näyttelijätähti ihastutti lyömättömällä gaalatyylillään. Lopulta Oscar-pystin itselleen elokuvasta 12 Years a Slave napannut Nyong’o on jatkanut varmoja tyylinäytteitään myös gaalasesongin ulkopuolella ja ollut tuttu näky niin muotinäytösten eturiveissä kuin muotipiirien pippaloissakin. 

Teksti: Laura Paananen, jolle jäi vuodesta erityisesti mieleen myös John Gallianon paluu sekä Chanelin ostoskeskusmuotinäytös

Kuvat: All Over Press ja Kim Kardashian Instagram

Kommentit

www cialis com coupon (Ei varmistettu) http://pillsedweb.com/

Hmm is anyone else encountering problems with
the pictures on this blog loading? I'm trying to figure out if its
a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions
would be greatly appreciated.

Kommentoi