Näe Rihanna (melkein) peittävässä mekossa ja muut Voguen juhlayllätykset

Toimitus

Pariisin muotiviikoilla juhlittiin näyttävästi, kun Vogue Paris täytti 95 vuotta. Bilettäjien postausten mukaan ohjelmassa oli esimerkiksi voguing-tanssiesityksiä - mitäs muutakaan. Muotiviikkojen tyylikkäimpiin juhliin saapui muotivaikuttajien lisäksi myös joukko a-listan julkkiksia.

Rihanna edusti muotijuhlissa Christian Diorin heleän vaaleanpunaisessa mekossa ja klassisessa Lady Dior -laukussa. Pariisiin Diorin kevätnäytöstä seuraamaan tullut laulaja on tällä sesongilla muotitalon mainoskasvo.
 

Mallikaverit Kendall Jenner ja Gigi Hadid ottivat näytöshommista vapaaillan ja lähtivät juhlistamaan muotiraamatun merkkipäivää. Jenner edusti klassisen tyylikkäässä Chanelin iltapuvussa, kun taas Hadid nappasi mekon Milanon muotiviikoilla esitellystä Versacen tulevan kevään kokoelmasta.
 

Suki Waterhouse saapui punaisella matolle Temperley Londonin kultaisen kimaltavassa haalariasussa ja trendikkäissä remmikengissä. Brittimalli on tällä sesongilla jättänyt näytöstyöt vähemmälle ja keskittynyt nauttimaan muotiviikoista eturiveissä ja juhlissa.

 

Jared Leto on pitänyt viime aikoina matalaa profiilia punaisilla matoilla ja keskittynyt uuden elokuvan kuvauksiin. Muotiviikoille näyttelijä kuitenkin saapui uudessa hiustyylissä. Muutenkin Leto luotti tuttuun rock’n’roll -tyyliinsä.

Lisää juhlavieraita löydät täältä.

 

Teksti: Laura Paananen, joka olisi halunnut olla näissä kemuissa kärpäsenä katossa seuraamassa, josko myös Jared Leto innostui illan aikana esittelemään omia tanssitaitojaan

Kuvat: All Over Press

Kommentoi