Nahkaa ja harmaita hiuksia: Met-gaalan kreiseimmät tyylit

Toimitus

Miley Cyrusin tukkaidoliksi veikkaamme Sex Pistolsin Johnny RotteniaNicole Richien inspiraationlähteeksi puolestaan Tyttökultien Sophieta.

New Yorkin Metropolitan-museon pukuinstituutin gaala tunnetaan erityisesti sen varsin mielikuvituksellisesta pukukoodista. Odotettu Met-gaala on se vuosittainen tapahtuma, jossa julkkikset saavat  heittäytyä pukeutumisessaan niin hulluiksi kuin huvittaa.

Viime vuosina meno on ollut tylsempää, kun juorulehtien "huonoin pukeutuja" -listoja pelkäävät julkut ovat pelanneet varman päälle. Tämänvuotinen punk-teema sai onneksi stailistien mielikuvituksen laukkaamaan. Katso tästä Met-gaalan kreiseimmät tyylit!

Madonna ja Christina Ricci luottivat punkin peruselementteihin: ruutuihin ja verkkosukkiksiin.

Näyttelijät Elle Fanning ja January Jones tarjoilivat gaalan näyttävimmät silmämeikit. 

Katy Perry ja Mary-Kate Olsen olivat ilmeisesti inspiroituneet Euroopan kuningashuoneista.

Näyttelijä Elizabeth Banks ja malli Anja Rubik edustivat lyhyessä helmassa, kasarihenkisissä olkatoppauksissa ja kaulukset pystyssä.

Janoatko lisää? Katso kaikki Met-gaalan asut esimerkiksi täältä.

Kuvat Splash News / AOP

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Madonna unohtanut jälleen kerran laittaa housut jalkaan. Vaan kyllähän tuonikäisellä mummelilla ymmärrettävästi voi dementia aiheuttaa moista.

teini (Ei varmistettu)

Vierailija1 ei selvästikään ymmärrä Madonnaa, saati gaalan teemaa (punk, näin selvennykseksi vielä).
Punkin syvin olemus on olla nakkaamatta p*skaakaan mitä muut kelaa, ja sen Madonna tosiaan teki. Näin ollen gaalan onnistuneinpia asuja.

Kommentoi