Näin juhlit Halloweenia Amerikan malliin

spl634581_001.jpg

Sandra Bullock ja Louis-poika saapuivat Halloween-bileisiin Los Angelesissa.

Hyvää Halloweenia!

Onko sinunkin mielikuvasi Halloweenista lähinnä jotain epämääräistä kummituksiin liittyvää? Lilyn ahkerat Yhdysvaltain-kirjeenvaihtajat kertovat, miten tätä Amerikasta Suomeen rantautunutta juhlaa oikein kuuluu juhlia. 

Kurkkaa tästä jutusta myös julkkisten tämän vuoden Halloween-asut.

spl635836_001.jpg

1. Halloween on totista hommaa (+ aloita ajoissa)

”Jos jotain amerikkalaiset ottavat vakavasti, niin se on juhlapyhät. Suomessa Halloweenia ei juurikaan juhlita, mutta täällä se ansaitsee lähes yhtä suuren hypetyksen kuin joulu. Kaupat ovat täynnä kurpitsoja sekä muita juhlaan sopivia koristeita, eikä kaduilla voi välttyä näyttäviin naamiaisasuihin pukeutuneilta jalankulkijoilta. Virallinen juhlapäivä on vasta torstaina, mutta juhlan teema näyttäisi kestävän koko kuukauden”, raportoi Minne menet? -blogin Annumaijala.

Kuvassa: How I Met Your Mother -sarjan Alyson Hanniganin talon Halloween-koristeet.

spl639187_002.jpg

spl639690_001.jpg

2. Mitä isommat bileet, sen parempi

Laura de Lillen brooklyniläiset Halloween-bileet kestivät koko viikonlopun ja pitkälle aamuun saakka. Annumaijala puolestaan kertoo saamastaan kutsusta: ”Kutsussa kehotettiin pukeutumaan, sillä paras asu palkittiin 10,000 dollarilla. Heh. Vähän eri luokkaa kuin Suomessa.” Hieman eri luokkaa kuin Suomessa ovat myös Los Angelesin liikenneruuhkat, jotka riistäytyvät käsistä naamiaiskansan vaeltaessa bileitä kohti.

Kuvissa: Cindy Crawford miehineen pukeutui tänä vuonna Guns N Rosesin Axliksi ja Slashiksi. Oikea Slash vaimoineen pukeutui… emme ole ihan varmoja, miksi. Jotain Jessica Rabbittiin liittyvää tässä on meneillään.

spl639623_001.jpg

3. Sokerihumala kuuluu asiaan

”Koska Halloween on ensi viikolla ensimmäisenä kaupassa tulee vastaan Halloween-herkkuja sesonkiväreissä. Herkkuosasto tuntuu vain jatkuvan ja leivoksia löytyy jokaisen sateenkaaren väreissä. Pienistä pakkauksista ei ole tietoakaan”, kertoo Sara’s Stripes -blogin Sara vierailtuaan amerikkalaisessa ruokakaupassa. 

A.Sinivaara puolestaan on varautunut naapuruston ahneisiin pikkukeppostelijoihin isolla karkkimaljalla.

Kuvassa: Sokerisen söpö Lauren Conrad keijuasussaan.

spl634361_002.jpg

4. Jos olet nainen, naamiaisasu tarkoittaa paljasta pintaa

Halloween onkin mitä loistavin tekosyy kiskaista ylleen verkkosukat sekä lyhyt nahkahame ja tuntea itsensä seksin ylijumalatareksi, joskin myyntipakkauksessa asulle on ilmoitettu hienostuneemmaksi nimeksi Soturiprinsessa. Olitpa sitten Tuhkimo, poliisi tai koalakarhu, on täysin hyväksyttyä kuljeskella ympäri kaupunkia takapuoli vilkkuen tai kaula-aukko haaroväliin asti avoinna.”

Onnenpäivä-blogin A.Sinivaara kertoo, että naisten Halloween-asuissa on Amerikan-malliin vain vähän kangasta. Paris Hilton näyttää esimerkkiä Miley Cyrus -asussaan. Missä ovat miesten seksikäs pierutyyny – asut, kysyy A.Sinivaara.

spl641170_013.jpg

5. Kurpitsa on kaiken a ja o

Ihan kuin Suomessa haetaan joulukuusi, Amerikassa haetaan Halloween-kurpitsa. Malli Alessandra Ambrosio nähtiin metsästämässä täydellistä kurpitsaa poikansa kanssa. 

Kurpitsoilla Kalifornian-kotinsa koristelee myös A.Sinivaara.

Haluatko kaivertaa oman Halloween-kurpitsan? Lilyn arkistoista löytyy seikkaperäiset ohjeet – kurkkaa ne täältä!

Kuvat Splash News / AOP

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *