Näin käytät Lilyn uutta etusivua ja navigaatiota

Toimitus

Lilyyn on päivitetty tänään uusi etusivu. Olemme tehneet etusivun käyttäjäpalautteen ja toiveiden mukaisesti ja sen on tarkoitus tarjoilla entistä paremmin sinulle kiinnostavinta mahdollista sisältöä. Mikään toiminnallisuus ei ole radikaalisti muuttunut ja bloggaaminen ja kommentointi sujuvat yhä tuttuun tapaan.

Etusivulta löydät uusina ominaisuuksina:

 • Kiinnostavaa sisältöä löytyy helpommin. Meillä on nyt uusia käyttäjien toivomia nostopaikkoja eli kuvallisia, näyttäviä nostoja kiinnostaviin postauksiin, päivän puheenaihe, uusia kuumia blogeja ja viikon blogi.
 • Suositellut eturivissä. Kaikki suosittelemme-blogit nostetaan sivun alalaidasta karusellina ylälaitaan, joten ne ovat hyvin esillä ja helposti löydettävissä.
 • Mobiili on entistä toimivampi.
  • Mobiilissa on karsittu etusivun elementtejä, jotta mobiilikäyttäjä pääsisi suoraan kiinni kiinnostavaan, tuoreeseen sisältöön.
  • Sisältö- ja blogivalikko lisätty helposti löydettäväksi mobiilinavigaatioon, jotta navigoitavuus on mahdollisimman näppärää. Sieltä löytyy myös helppo oikotie Edit-sisällön pariin (josta kuulet lisää pian!)
  • Navigaatio seurailee mukana eli kun olet lukenut loppuun yhden jutun, on helppo siirtyä navin kautta suoraan vaikkapa toiseen lempiblogiin Lilyssä ilman turhaa ylöspäin vierittämistä.
 • Navigaatiossa on uutta ja tyylikästä:
  • Kirjautuminen ja oman profiilin tiedot löytyy jatkossa tyyppi-ikonin takaa vasemmasta ylälaidasta.
  • Lilyn tärkeimpiin sisätöihin taas pääset siirtymään helposti navigaatiovalikosta löytyvän sisältövalikon kautta. Sieltä löytyvät Lilyn pääkategoriat, toimituksen blogi, mediamyynnin tiedot, Lily-etiketti ja muu tärkeä tieto.
  • Myös haku löytyy tämän valikkoikonin alta

Eikä siinä vielä kaikki uutiset tälle viikolle! Keskiviikkona 7.10. ovensa avaa myös Lily Edit, täysin uudenlainen muotimedia, josta löydät luettavaa joka päivä. Jos odotat sitä yhtä malttamattomana kuin me, seuraa heti Editiä Facebookissa.

KUVA: AOP

Kerrothan palautetta uudesta etusivusta. Miltä vaikuttaa? Voit kertoa alla kommenteissa tai palautelomakkeen kautta.

 

 

Kommentit

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Oi, mä tykkään! Varsinkin paremmasta mobiilin toimivuudesta. Alan nyt harjotteleen lisää, haha :D :D

Toimitus
Toimitus

Kiva kuulla! Kerro sitten palautetta, kun olet testaillut :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Painan tuosta "lue nämä"-kohdasta niin mitään ei tapahdu. Internet on soneran, selain safarin ja horoskooppi vesimies jos joku näistä on toimimattomuuteen syynä.

tanjatanja
Ei Beigeä

Ai en ollutkaan kirjautuneena sisään. Minä siis täällä urputan!

Toimitus
Toimitus

No mutta sehän hoitui helposti :)

sanumaria

Pitäiskö niitten "lue nämä"-kohdan kolmen noston toimia linkkeinä? Koska ei toimi mullakaan.

sanumaria

Ja ps. kuvan lisääminen on aika tuskaa, se näyttää tältä:

Selain on Safari.

Toimitus
Toimitus

Kiitos Sanumaria! Välitämme tiedon eteenpäin teknisille tyypeille. Joillain vanhemmilla selaimilla saattaa olla jumpattavaa noissa asetteluissa.

sanumaria

Version 9.0 (10601.1.56.2) Safarista, ja kone on MacBook Air, jos siitä tiedosta on mitään iloa.

tanjatanja
Ei Beigeä

Eiku ei se toimi vieläkään.

Toimitus
Toimitus

Ilmeisesti kyse on selainongelmasta, tutkimme asiaa hetimiten. Kiitos raportoinnista armas vesimies!

Suvi K.
Sisunainen

Mua kiinnostais tietää millä perusteella noi etusivulla näkyvät postaukset valikoituu; onko ne vaan toimitus tykkää -blogeista vai mistä vaan?

Toimitus
Toimitus

Nostoihin nousee kaikki postaukset julkaisujärjestyksessä eli uusimmat jutut näkyy siinä. Ensimmäisenä suosittelemamme blogit, viimeisellä rivillä joka kategoriassa kaikista lilyn blogeista.

sanumaria

Pitäskö tohon ukkeliin (josta pääsee kattoon omat ilmoitukset jne) tulla joku indikaatio jos sinne on tullut jotain uutta? Ettei tarvi niinko joka kerta käydä erikseen kattomassa että onko jotain? 

sanumaria

Ah, ja olis kiva jos se ukkeli indikois myös sitä että ootko kirjatunut sisään vai et.

Toimitus
Toimitus

Todella hyviä huomioita, parannukset näihin on jo työn alla! Kiitos!

kun kaikki ei toimi (Ei varmistettu)

Ei toiminut salasana, eikä myöskään uusi salasana. Kuis kirjaudut?

Toimitus
Toimitus

Laitoitkin ehkä jo meiliä tätä kautta, mutta tarvitsemme enemmän tietoa (kuten käyttäjätunnuksesi), jotta voimme tutkia, mistä asia johtuu.Kyseessä on yksittäinen tekninen ongelma.

Joo, ärsyttävää kun ei heti lilyyn tullessa näe onko jotain uutta ilmoitusta vai ei.

Toimitus
Toimitus

Näin on, olemme täysin samaa mieltä. Koitamme kehittää tähän helpotusta mahdollisimman pian!

ell_ (Ei varmistettu)

Kapeniko sivun ns. sisältöosa, vai kuvittelenko vain? Itse käytän sivustoa pääasiassa isolla näytöllä (1920x1080) jolloin ruudun reunoille jää paljon tyhjää tilaa. Itse en pidä hampurilaisvalikoiden käytöstä isolla näytöllä, mutta tämä on enemmän mielipide asia. Tosin hakukenttä olisi mielestäni kätevämpi, jos se olisi näkyvissä, eikä valikossa. "Suosittelemme" karusellivalikon pallurat näkyvät firefox 41.0.1 selaimella valikon vieressä, eikä yläpuolella (sekä etusivulla että esim. tämän sivun alaosassa).

Toimitus
Toimitus

Sisältöosa ei ole kaventunut vaan on ihan saman levyinen kuin ennenkin. Kiitos palautteista, tsekkaamme tuon selainasian ja mietimme myös hakukentän löydettävyyttä!

Maijjjju (Ei varmistettu)

Ainakaan tällä hetkellä Lilyn blogeja (tätäkään) ei pääse Bloglovinin kautta lukemaan.

Toimitus
Toimitus

Emme ole saaneet muuta palautetta kyseisestä ongelmasta. Kerrotko vähän tarkemmin, mitä kautta käyttää Bloglovinia ja millä tavalla et pääse? Voit laittaa myös sähköpostiviestin tätä kautta, niin tekninen tiimimme voi auttaa.

Räyhälä
Räyhälä

Hyvältä näyttää!

Mutta yksi ihan pieni palaute: olisiko ilmoituksista mahdollista saada jonkinlainen  ilmoitus jo tuohon profiilin nuolivalikon yhteyteen? (Samaan malliin kun esim. Facebookissa notifications.) Nyt pitää muistaa käydä tarkistamassa ilmoitukset erikseen klikkaamalla tuota symbolia.

Tosin tää saattoi olla juttu, jota ylempänä jo kommentoitiinkin.

Toimitus
Toimitus

Kiitos ja kyllä, palautteesi on todella aiheellinen. Toivomme saavamme juurikin jonkun tuollaisen ikonin "ukkeliin" mahdollisimman pian :)

Aino S

Hei, sivujen leveydet eivät oikein täsmää. Kaikki on liian leveää ja jos pienentää omalla näytöllä (esim cmd + -) niin tekstistä, varsinkin blogeissa, joissa on käytössä leveämpi tekstiosio, tulee ihan kärpäsenkakkaa. Ollut koko muutoksen ajan tämä ongelma. Varmaan jtn ongelmia tullut mobiiliin sovittamisen kanssa. Käyttömukavuus lisääntyisi huomattavasti ja mielestäni sivu näyttää omalla näytölläni nyt vain keskeneräiseltä. Käytän selaimena Mozillan uusinta versiota.

Toimitus
Toimitus

Kiitos palautteesta Aino! Sivustosta on tosiaan tehty sopiva mahdollisimman moneen laitteeseen ja näytölle (mobiili, tabletti, pöytäkone). Otetaan esiin ottamasi asiat kehityspöydälle!

Vau mikä vauva!

Onkohan yleinen ongelma, että Ilmoitukset ja Seuratut ei näytä uusia heti sisäänkirjautuessa? Vasta kun klikkaa toisen sivu auki tai palaa etusivulle, näkyy valikossa uudet.

Toimitus
Toimitus

Emme ole törmänneet ongelmaan, kiitos raportoinnista! Kirjoitatko vielä, mitä selainta käytät, niin pääsemme ongelman jäljille paremmin.

 

Vau mikä vauva!

Eääh mozillahan tässä, mutta ei kyllä nyt mitään hajua mikä versio... näkeeks sen jostain :D

Vivi
Elämäni palasia

Mulla on Chromella sama juttu! Ja itseasiassa koulun koneen Firefoxilla myös.

Toimitus
Toimitus

Laitamme asian tutkintaan ja korjaukseen mahdollisimman vikkelästi! Kiitos avustanne <3

Toimitus
Toimitus

Tässä oli ehkä välaikainen, selainperäinen bugi, ainakin instagram näkyy meillä. Näkyyhän se nyt sinullakin?

Vivi
Elämäni palasia

Huomasin vasta nyt, etten pääse kirjautumaan mobiilisti sisään. Puhelimen selain ei siis yksinkertaisesti näytä minkäänlaista yläkuvaketta/-palkkia, jossa sen ukkelin (ja koko muun valikon) pitäisi sijaita. Mun puhelin on ikivanha Galaxy S2, voi johtua siitä, mutta ei tää nyt näin sais silti olla :D Help!

Toimitus
Toimitus

Luultavasti ongelma on juurikin siinä, että puhelin/selain on ikivanha... Pahoittelumme! Koitamme selvittää, voisiko asialle tehdä jotain.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Mulla on vielä tällainen "ongelma", joka siis ei kyllä käyttöä haittaa mutta näyttää vaan oudolta. Kun tulee Lilyn etusivulle ja avaa ton oman ilmotuslootansa (katsoakseen onko mitään uutta vaiko eikö, on muuten oikeasti todella rasittava ominaisuus kun ennen ei tarvinnut), niin se valikko näyttää tältä:

Kun sitten käy tuolta vaikka ilmoituksissa ja avaa valikon uudestaan, se näyttää tältä:

Ja vähän aiheeseen liittyen, voisiko tuota kuvan liittämistä kommenttiin jotenkin vähän suoraviivaistaa? Nyt käyttäjä joutuu tekemään seuraavat toiminnot: valitse kuva - lähetä - seuraava - julkaise - lähetä. Voisiko olla vain mahdollista valitse kuva - lisää kuva? 

Toimitus
Toimitus

Kuvan lisäyksen kankeudesta olemme samaa mieltä ja selvitellään, voiko sille tehdä jotain. Mutta tarkennatko vielä, mikä tuossa ekassa "ongelmassasi" on se ongelma, että osataan selvitellä digivelhojen kanssa?

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

No tuossa kuvissahan se näkyy, fonttikoko ja teksti kasvaa kummallisesti jälkimmäisessä tapauksessa.

Toimitus
Toimitus

"Minkäs teet, oon rillipää", rallattelee toimituksen nelisilmä eli Laura ja panee asian selvitykseen.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Vielä löytyi yksi ongelma. Kun tulen sivuille, kirjaudun sisälle, saitti sanoo että ei ole ilmoituksia eikä uusia postauksia seuratuissa. Sit meen seuratut-sivulle, ja siellä onkin läjä uusia postauksia. Tarkistan uudelleen ilmoitukset, ja nythän siellä onkin se tieto että kas, x uutta ilmoitusta.

 

Toimitus
Toimitus

Kiitti Sanumaria! Tämä ilmoitusten ongelma on selvityksessä ja toivottavasti myös fiksattu mahdollisimman pian. Eli toistaiseksi pitää päivittää ilmoitukset, niin näkee onko niitä oikeasti...

Mahdoton Nainen

Mulla on ollut kirjautumisongelmia Lilyyn. Heti silloin uudistuksen jälkeen mut oli kirjattu ulos ja kun yritin kirjautua sisään se herjasi, että joko salasana tai käyttäjätunnus on väärä. Vaihdoin salasanan ja olen siitä asti ollut kirjautuneena sisään. Tänään sivu oli taas kirjannut mut ulos ja kun yritin kirjautua sisään sama homma toistui. Eli jouduin taas vaihtamaan salasanan päästäkseni sisään. Onkohan ongelma vain mun profiilissa?

Räyhälä
Räyhälä

Mulla on ollut ihan sama juttu!

Toimitus
Toimitus

Et ole ainut. Ongelma on ollut navigaation kautta kirjautumisessa. Kokeile kirjautua sisään kirjautumissivun kautta osoitteessa http://www.lily.fi/user/login, sen pitäisi auttaa.

Millä laitteella ja millä selaimella olet yrittänyt kirjautua, kun vikailmoitus on tullut? Ja onko käytössäsi ollut AdBlock?

Mahdoton Nainen

Käytössä MacBook Pro vuosimallia 2011, selain Firefox (uusin versio). Ja joo Adblock on käytössä.

Toimitus
Toimitus

Ok, kiitos. Välitän tiedot digiväelle. Entä toimiiko kirjautuminen tuon linkin kautta?

Mahdoton Nainen

Kokeilin, näyttäisi toimivan.

Toimitus
Toimitus

Hyvä! Koetetaan saada se navigaatiokirjautuminenkin mahdollisimman pian pelittämään.

Mahroton (Ei varmistettu)

Tää kirjautumishomma etusivulta ei toimi vieläkään, plus sivusto on heittänyt mut ulos vaikken itse ole uloskirjautunut. Onko tässä joku aikajuttu, että tietyin aikavälein Lily automaattisesti kirjaa ulos jos ei itse ole tajunnut sitä tehdä?

T. Mahdoton nainen, joka ei päässyt kirjautumaan sisään

Pages

Kommentoi