Näin käytät Lilyn uutta etusivua ja navigaatiota

uusi_etusivu_nosto_0.jpgLilyyn on päivitetty tänään uusi etusivu. Olemme tehneet etusivun käyttäjäpalautteen ja toiveiden mukaisesti ja sen on tarkoitus tarjoilla entistä paremmin sinulle kiinnostavinta mahdollista sisältöä. Mikään toiminnallisuus ei ole radikaalisti muuttunut ja bloggaaminen ja kommentointi sujuvat yhä tuttuun tapaan.

Etusivulta löydät uusina ominaisuuksina:

 • Kiinnostavaa sisältöä löytyy helpommin. Meillä on nyt uusia käyttäjien toivomia nostopaikkoja eli kuvallisia, näyttäviä nostoja kiinnostaviin postauksiin, päivän puheenaihe, uusia kuumia blogeja ja viikon blogi.
 • Suositellut eturivissä. Kaikki suosittelemme-blogit nostetaan sivun alalaidasta karusellina ylälaitaan, joten ne ovat hyvin esillä ja helposti löydettävissä.
 • Mobiili on entistä toimivampi.
  • Mobiilissa on karsittu etusivun elementtejä, jotta mobiilikäyttäjä pääsisi suoraan kiinni kiinnostavaan, tuoreeseen sisältöön.
  • Sisältö- ja blogivalikko lisätty helposti löydettäväksi mobiilinavigaatioon, jotta navigoitavuus on mahdollisimman näppärää. Sieltä löytyy myös helppo oikotie Edit-sisällön pariin (josta kuulet lisää pian!)
  • Navigaatio seurailee mukana eli kun olet lukenut loppuun yhden jutun, on helppo siirtyä navin kautta suoraan vaikkapa toiseen lempiblogiin Lilyssä ilman turhaa ylöspäin vierittämistä.
 • Navigaatiossa on uutta ja tyylikästä:
  • Kirjautuminen ja oman profiilin tiedot löytyy jatkossa tyyppi-ikonin takaa vasemmasta ylälaidasta.
  • Lilyn tärkeimpiin sisätöihin taas pääset siirtymään helposti navigaatiovalikosta löytyvän sisältövalikon kautta. Sieltä löytyvät Lilyn pääkategoriat, toimituksen blogi, mediamyynnin tiedot, Lily-etiketti ja muu tärkeä tieto.
  • Myös haku löytyy tämän valikkoikonin alta

Eikä siinä vielä kaikki uutiset tälle viikolle! Keskiviikkona 7.10. ovensa avaa myös Lily Edit, täysin uudenlainen muotimedia, josta löydät luettavaa joka päivä. Jos odotat sitä yhtä malttamattomana kuin me, seuraa heti Editiä Facebookissa.

KUVA: AOP

Kerrothan palautetta uudesta etusivusta. Miltä vaikuttaa? Voit kertoa alla kommenteissa tai palautelomakkeen kautta.

 

 

Kommentit (53)
 1. Mulla on ollut kirjautumisongelmia Lilyyn. Heti silloin uudistuksen jälkeen mut oli kirjattu ulos ja kun yritin kirjautua sisään se herjasi, että joko salasana tai käyttäjätunnus on väärä. Vaihdoin salasanan ja olen siitä asti ollut kirjautuneena sisään. Tänään sivu oli taas kirjannut mut ulos ja kun yritin kirjautua sisään sama homma toistui. Eli jouduin taas vaihtamaan salasanan päästäkseni sisään. Onkohan ongelma vain mun profiilissa?

  1. Mulla on ollut ihan sama juttu!

  2. Et ole ainut. Ongelma on ollut navigaation kautta kirjautumisessa. Kokeile kirjautua sisään kirjautumissivun kautta osoitteessa http://www.lily.fi/user/login, sen pitäisi auttaa.

   Millä laitteella ja millä selaimella olet yrittänyt kirjautua, kun vikailmoitus on tullut? Ja onko käytössäsi ollut AdBlock?

   1. Käytössä MacBook Pro vuosimallia 2011, selain Firefox (uusin versio). Ja joo Adblock on käytössä.

    1. Ok, kiitos. Välitän tiedot digiväelle. Entä toimiiko kirjautuminen tuon linkin kautta?

     1. Kokeilin, näyttäisi toimivan.

      1. Hyvä! Koetetaan saada se navigaatiokirjautuminenkin mahdollisimman pian pelittämään.

  3. Tää kirjautumishomma etusivulta ei toimi vieläkään, plus sivusto on heittänyt mut ulos vaikken itse ole uloskirjautunut. Onko tässä joku aikajuttu, että tietyin aikavälein Lily automaattisesti kirjaa ulos jos ei itse ole tajunnut sitä tehdä?

   T. Mahdoton nainen, joka ei päässyt kirjautumaan sisään

   1. Jaahas, nyt se kirjautuminen ei näköjään onnistu edes antamanne kirjautumissivun linkin kautta. Kiva vaihtaa joka kertaa salasana että pääsee kirjautumaan sisään.

    1. Eiku sori, mulla olikin väärä salasana. Mut etusivukirjautuminen ei toimi edelleenkään, kokeilin.

     1. Kiitos tiedosta! Pannaan selvitykseen!

 2. Vielä löytyi yksi ongelma. Kun tulen sivuille, kirjaudun sisälle, saitti sanoo että ei ole ilmoituksia eikä uusia postauksia seuratuissa. Sit meen seuratut-sivulle, ja siellä onkin läjä uusia postauksia. Tarkistan uudelleen ilmoitukset, ja nythän siellä onkin se tieto että kas, x uutta ilmoitusta.

   

  1. Kiitti Sanumaria! Tämä ilmoitusten ongelma on selvityksessä ja toivottavasti myös fiksattu mahdollisimman pian. Eli toistaiseksi pitää päivittää ilmoitukset, niin näkee onko niitä oikeasti…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *