Näin levität kuultovoiteen kauniisti

kuva.jpg

Erilaiset kuultotuotteet ovat väsyneiden kasvojen pelastus: niiden levittäminen kasvoille tuntuu samalta kuin joku panisi sisällesi valot päälle. Internetin tutorial-videoiden ohjeilla tulee kuitenkin helposti vedettyä kuultotuoteöverit. Kuultavien kasvojen mestari, meikkaaja Jenny Jansson neuvoo, miten saat ihostasi luonnollisen hohtavan.

 

1. Pohja

”Kuultovoide levitetään kasvoille meikkivoiteen jälkeen, ennen puuterisia tuotteita. Älä puuteroi niitä kohtia, joille olet levittänyt kuultotuotetta. Jos käytät puuterista kuultotuotetta, voit lisätä sen kasvoille myös aivan lopuksi. Kuultotuotteen levittämiseen voi käyttää sormenpäätä tai pientä sivellintä.”

 

2. Amorinkaari

”Hipaise kuultoa amorinkaarelle hentoisesti nimettömän päällä, silloin kosketuksesi on kevyin. Muista, että kuultotuotteen ei kuulu näkyä. Kuultoefekti syntyy, kun valo osuu hohtavalla tuotteella meikattuihin kohtiin. Jos tuijotat liikkumatta peiliin ja näet tismalleen, missä kohtaa kuultovoidetta on, olet vetänyt överit.”

 

3. Nenä

”Maailmalla on kauneusbloggaajia ja -vloggaajia, joiden valovoiteiden käyttö on riistäytynyt käsistä. Vaikka meikki toimisi kuvissa ja videolla, livenä se näyttää omituiselta. Överiksi menee myös, kun nenänpää meikataan kuultavaksi. Hohtava nenänkärki saa koko nenän kiiltelemään. Suosittelen puuteroimaan nenän kärjen ja lisäämään kuultoa kevyesti vain nenän keskiosaan.”

 

4. Posket

”Suurin alue kasvoilla, jolle kuultoa levitetään, on poskiluu – ja sitäkin ympäröivä alue on korkeintaan vain 20 sentin kolikon levyinen. Suosittelen voidemaisia kuultotuotteita, koska ne sulautuvat ihoon kauneimmin eikä niitä tule lätkittyä kasvoille liikaa yhtä helposti kuin hohtopuuteria.”

 

5. Silmät ja kulmat

”Pieni täplä kuultovoidetta silmien sisänurkissa avaa katseen. Kulmaluuta voit korostaa töpöttelemällä kuultovoidetta kulmakarvan korkeimman kohdan alle. Kulman päällä tai otsalla voide saa kasvot näyttämään kuumeisilta. Sama pätee leukaan. Jos haluat muotoilla otsaa tai leukaa meikillä, käytä vaaleaa meikkivoidetta.”

 

lily_byline_uusilehti_0317.jpg

Tilaa Trendi tästä!

Lue myös:
 Malli Niina Kurkisen parhaat kauneusvinkit: rypyt silottava naamio ja mehiläisen myrkkyä sisältävä seerumi
Näin pehmität korppukädet

 

Teksti: Jenna Kämäräinen
Kuva: Getty Images

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *