Näin löydät lempijuttusi Lilyssä

lily.jpg

Lempipalsta hakusessa? Hyviä reseptejä kaivataan? Missä se loistava kirjapalsta nyt olikaan? Näin löydät juuri sinua kiinnostavaa sisältöä Lilystä.

Mitä se toimitus nyt sanoo?
Seuraa Lilyn toimitusta ja Lilyn suosittelemia tekijöitä

Lilyn toimitus ja suosittelemat tekijät kirjoittavat juttuja kaikista Lilyn aihealueista. Olemme kutsuneet Lilyyn Suomen ykkösbloggarit eri aloilta. Yhdessä  pidämme sinut kartalla tuoreimmista elokuvista, kerromme, kuinka neuvottelet palkankorotuksen ja vinkkaamme parhaat paikat löytää täydelliset farkut.

Lilyn toimituksen sekä Lilyn suosittelemien tekijöiden palstoille löydät näppärät linkit etusivun vasemmasta laidasta.

Lilyn toimittajat ja suosittelemat tekijät ovat listattuina myös niiden aihealueiden etusivuilla, joihin he pääasiassa kirjoittavat: Jyri, Ina, Iisa ja Essi Kulttuurissa, Roosa ja Joanna Puheeaiheissa, Saara Kauneudessa ja niin edelleen.

Kiinnostaako muoti?
Seuraa eri aihealueita

Voit myös seurata helposti pelkästään yhden sinua kiinnostavan aihealueen juttuja. Klikkaa sivuston yläpalkista haluamaasi kahdeksasta aihealueesta. Aihealueen, kuten Muodin, Suhteiden tai Kodin etusivulle listautuvat kaikkien Lilyn käyttäjien teemaan luokittelemat jutut, tuorein ylimmäksi. Mukana listauksessa ovat toimituksen, Lilyn suosittelemien tekijöiden ja jokaisen palstanpitäjän jutut – myös sinun omasi.

Etusivun juttupötköstä löydät aina kaksi tuoreinta juttua jokaisesta Lilyn kahdeksasta eri aihealueesta.

Omat suosikkini
Seuraa lempipalstojasi

Voit seurata lempipalstojasi näppärästi, kun keräät suosikkisi linkkilistaksi oman palstasi oikeaan sivupalkkiin. Ryhdy seuraajaksi klikkaamalla kiinnostavalla palstalla Seuraa palstaa -linkkiä.  Tämän jälkeen saat ilmoituksen aina, kun palstalle tulee uusi juttu.

Psst. Oman palstasi oikeaan sivupalkkiin voit kerätä listaksi mitä tahansa muutakin sinua kiinnostavaa sisältöä, vaikkapa muita lempiblogejasi Lilyn ulkopuolelta.

 

Kommentit (1)
  1. Ja tietenkin: kiinnostavia palstoja ja juttuja löytää tietenkin myös nakuttamalla sopivia hakusanoija saitin oikeassa yläkulmassa olevaa hakukenttään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *