Näin osallistut Trendi-lehden tekemiseen

untitled-1_2.jpg

Tervetuloa tekemään Trendi-lehteä osoitteessa www.lily.fi/teetrendia. Voit osallistua juttujen tekoon silloin kun haluat ja juuri niin kuin haluat.

Monet lehden juttujen aiheet ovat jo pitkään saaneet inspiraationsa lilyläisten keskusteluista. Toimitus on jäänyt pohtimaan aiheita, jotka herättävät yhteisössä intohimoja tai pyytänyt lilyläisten apua juttuaiheiden jatkokehittelyyn. Näin on synnytetty tämän kevään aikana muun muassa jutut parisuhteen dealbreakereista, parhaista nettikaupoista, pätkätöistä ja kohteliaisuuksien lausumisen tärkeydestä.

Tästä lähtien löydät # Tee Trendiä -sivulta keskitetysti ne jutut, joita toimitus juuri nyt erityisesti haluaa pohtia yhteisön kanssa. Olemme innoissamme mahdollisuudesta jalostaa aiheita nerokkaiden lilyläisten kanssa, fiksu ja suora keskustelu kun on paras tapa löytää juttuun osuvin näkökulma ja käsittelytapa.

Lue myös Lilyn ja Trendin yhteistoimituksen kahta blogia: toimituksen Anna Karhunen, Kati Toivanen, Eeva Kolu, Maija Kangasluoma ja Heini Maksimainen kertovat joka päivä, mistä Lilyssä ja muualla juuri nyt puhutaan. Nissi & Nuotio -blogissa kauneus- ja muotituottajat Anni Nissi ja Noora Nuotio jakavat uutisia, vinkkejä ja inspiraationlähteitään.

Voit osallistua näin:

1. Osallistu lehden juttujen tekemiseen

# Tee Trendiä -sivulta löydät jutut, joiden tekemisessä toimitus erityisesti toivoo juuri nyt yhteisön apua. Tule mukaan pohtimaan tulevien juttujen näkökulmia, jakamaan omia kokemuksia, kertomaan, mikä kiinnostaa, inspiroi tai raivostuttaa ja ilmoittautumaan haastateltavaksi.

2. Vastaa gallupeihin, osallistu kilpailuihin, ilmoittaudu palstoille

Löydät # Tee Trendiä -sivulta myös pikagallupeja, joista osaa käytämme lehden juttujen taustatietona tai juttujen osana lehdessä. Voit osallistua sivulla kilpailuihin, ilmoittautua lehden Tyylitavis- ja Muodinmuutos-palstoille, lähettää kysymyksiä Auta Elina -palstalle ja palautetta toimitukselle. Löydät sivulta myös uusimman lehden muotijutuissa olleiden tuotteiden tiedot.

3. #teetrendia: Vinkkaa omasta jutustasi

Jos haluat vinkata toimitukselle ja muille yhteisön jäsenille kiinnostavasta ilmiöstä, keskustelunaiheesta tai vaikkapa haastateltavasta, käytä oman blogisi jutussa avainsanaa #teetrendia. Kaikki näin tägätyt jutut listautuvat Tee Trendiä -sivulle, ja toimitus ja muut käyttäjät löytävät helposti niiden ja sinun blogisi ääreen.

 

untitled-2.jpg

 

Tervetuloa mukaan!

Intoilee toimituspäällikkö Kati, joka suunnittelee parhaillaan kämmenet hioten erään suuresti fanittamansa kirjailijan haastattelua ja taitaa tarvita jutunteossa lilyläisten apua

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *