Näin puet talven parhaan palttoon: kamelitakki kolmeen eri tarpeeseen

emma_stone.jpg

Tämä syksyn ja talven trendikkäin paltoo on kamelinvärinen villakangastakki. Vaikka väri pysyy samana, kamelitakki on muunneltava. Poimi oma suosikkisi tyylitähtien vaatekaapeista.
 

1. Klassisena arkeen

Arkilookiin sopii parhaiten klassinen ja yksinkertainen leikkaus. Polveen asti ulottuva helma toimii niin farkkujen, hameiden kuin mekkojen kanssa. Ota mallia Emma Stonelta ja asusta kamelitakki muhkean huivin kanssa.

 

alexa_chung.jpg

2. Istuvuutta iltamenoihin

Hyvin istuva lyhet kamelitakki korvaa helposti (ja lämpimästi) ohuen bleiserin talven iltamenoissa. Nipin napin reittä hipovan takin kanssa voi pukea lyhyen bilemekon, mutta mitta sopii myös housupuvun kaveriksi. Alexa Chung maustoi illatsuissa kamelitakin eleettömään tyyliin sopivalla merkkilaukulla.

 

sienna_miller.jpg

3. Mitta tuo juhlan

Kun on aika edustaa, kamelitakilla kannattaa olla mittaa. Puoleen sääreen ulottuva takki viimeistelee juhlatyylin ja sopii myös pitkien mekkojen ja hameiden kanssa. Jos haluat pelata varman päälle, suosi Sienna Millerin tapaan istuvia takkimalleja: sekä pitkä että väljä palttoo nielaisee helposti koko olemuksen.

 

Teksti:Laura Paananen, joka taitaa seuraavilla takkikaupoilla ottaa mallia Alexa Chungilta

Kuvat: All Over Press

 

Kommentit (5)
  1. Lilyssä bloggaajilla, myös toimituksen suosittelemilla, on vapaus ilmaista näkemyksiään, kunhan heidän postauksensa eivät riko lakia tai Lily-etikettiä. Bloggaajan mielipide voi siis olla esimerkiksi eri kuin toimituksen virallinen linja. Trendi-lehdessä tai Lily.fissä ei käytetä tarhattujen eläinten turkiksia toimituksellisissa jutuissa.

   1. Moikka! Kiitos vastauksesta.
    Pointtina ei ollut että bloggaajia tulisi sensuroida ja toimitus ei saisi noin muuten suositella Hanna’s journal blogia jos hänellä on toimituksen kanssa eriäviä mielipitetä vaan se, että juurikin tuohon kyseiseen postaukseen tulee (ilmeisesti automaattisesti) toimitus suosittelee leima, jolloin toimitus juurikin näyttää suosittelevan tuota kyseistä postausta jossa hehkutetaan aidon turkiksen käyttöä somiste tarkoituksessa. Tällöin se näyttää kuuluvan Lily.fi toimitukselliseen linjaan, jos siinä on leima toimitus suosittelee.

 1. Hahaa! Julkaisin juuri jutun samaisesta aiheesta 😀

  Itseeni vetoaa näistä eniten Emma Stonen rento, mutta tyylikäs look 🙂

  1. Haha, loistava ajoitus! Tällä viikolla taitaa olla kaikilla talvitakki mielessä, Suomessa viileni.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *