Näin syntyi Trendin juttu Anna Abreusta

trendi_annaabreau_kuvauksissa.jpg

 

Toukokuun Trendi ilmestyy tänään. Olemme erityisen ylpeitä Virpi Salmen kirjoittamasta Anna Abreu -jutusta. Myös kuvat ovat legendaarisen upeat, vaikka itse sanommekin.

anna_refet.jpg

Jutun kuvien tyylireferensseinä oli American Hustle -elokuvan puvustus, ja tyylin avainsanoja olivat Hollywood Mafia Wife, Angelina Jolie, 70’s glamour & Sexy La Chic.

 

Trendin AD Leena Oravainio ja graafikko Taika Mannila kertovat, millaista kuvauksissa oli.

”Anna oli superenerginen hölisijä, juuri semmoinen kuin juttu antaa ymmärtää. Parhaat kuvat syntyivät, kun Anna sai tanssia ja laulaa kuvatessa”, Leena kertoo.

Stylisti Maryam Razavin valitsi asuksi läpinäkyvän pitsimekon, joka epäilytti Annaa aluksi, mutta nähtyään, miten tyylikkäät kuvat Chris Vidal Tenomaa otti, kuvat saivat jäädä alkuperäiseen asuunsa.

trendi_annaabreau_kuvauksissa_tissi.jpg

Kuvausjärjestelijän tärkin tehtävä on joskus estää kuvattavan tissien vilahtelu.

 

Mekon alle oli tarkoitus laittaa myös peittävät alushousut.

”Anna kuitenkin kutsui niitä mummopikkareiksi, joten päätimme ottaa kuvat hänen omissa stringeissään. Kun vaatteet vähenivät, fiilis ja kuvat vain paranivat”, Leena jatkaa.

”Kuvaustiimin perusnaama oli kuvausten ajan about tämä. Ja voimme vakuuttaa, että Annan (aka. maailman energisimmän taskuveenuksen) pakarat todellakin ovat aidot”, Taika sanoo ja nauraa.

Kuvaustiimissä oli tietenkin mukana myös Annan luottomeikkaaja Saara Sarvas. Ilmankos meikkikin osui nappiin.

trendi_annaabreau_kuvauksissa5.jpgTaustamusiikki oli kuvausten fiiliksen kannalta oleellinen. Yllä olevan mustavalkoisen kuvan tunnelman loi Annan lemppari Beyoncén Drunk In Love -biisi.

Lisää kuvia ja videoita kuvauksiin löydät Trendin Instagramista @trendimag.

 

Kommentit (3)
  1. Mun mielestä ainakin tässä nähtävät kuvat on hyvällä maulla tuotettuja ja Anna näyttää tyylikkäältä ja kauniilta, myös tuossa hieman ”pornommassa” mekossa. Meikki on yksinkertainen ja skarppi, enemmän oon nähnyt Annaa smokey-tyylisissä meikeissä. Kivaa vaihtelua! Täytyy ehkä ostaa Trendi tässä kuussa, jotta voin tehdä lopullisen raporttini >:)

  2. Jotenkin outo fiilis jäi tuosta jutusta. Kerrottiinhan siinä joo Annan persoonasta melko laajasti, mutta päällimmäisenä löi aika vahvasti läpi tuo tissi-pakara-näkökulma, mikä tavallaan on ymmärrettävää mutta myös ihan vähän vituttaa kun kysymys on kuitenkin modernista naistenlehdestä. Toisaalta, modernilla naisella on oikeus heittää vaatteet pois silloin kun sattuu huvittamaan ja jos se on osa artistin urasuunnitelmaa niin mikäs siinä. Mutta kivahan se olisi, että ulkomaillakin voisi breikata housut jalassa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *