Näin syntyi Trendin juttu Armi Toivasesta

armi_eka_kuva.jpgUu, mikä leidi Armi Toivanen on! Toimittaja Julia Thurén haastatteli naisen huhtikuun Trendiin. Jutusta selviää esimerkiksi, miksi Armi Toivanen ei koskaan käy keikoilla, kuinka hän pysäytti rasistisen huutelijan Helsingin Kalliossa ja mikä on ollut hänen elämänsä käännekohta. Jutun voi lukea lehdestä, mutta kuvauksiin pääset mukaan nyt.

Kuvaukset suunnitelleet AD Leena Oravainio ja graafikko Taika Mannila kertovat:

”Olimme kuvauksissa tavallista hermostuneempia, koska a) fanitamme Armia kovasti ja b) tiedostamme, miten koomista meidän työ välillä on (konttaa heittelemässä kukkia ja hihkuu riemuissaan). Pelkäsimme, että Armi näkee meissä hahmopotentiaalia.”

”Livenä Armi paljastui, kuten kaikista staroista aina sanotaan, superpaljon pienemmäksi kuin telkkarissa näyttää. Hän oli myös tosi skarppi tyyppi.”

 

 

 

armi_meikkijakuva_refet.jpg

”Halusimme tuoda kuvissa esiin sen, miten Armin hahmot tuovat viihteen ja hauskuuden kautta esiin yhteiskunnan isoja epäkohtia. Kuvilla haluttiin sanoa, että vallankumouksen voi tehdä viihdyttävällä ja kauniilla tavalla. Siksi valitsimme kukat ja heleän taustan. Inspiraatiokuvina meillä oli Voguessa julkaistut Ryan McGinleyn kuvat Siennä Milleristä ja meikki Zac Posenin tulevan syksyn malliston näytöksestä.

Armin kuvasi Timo Pyykkö ja meikkasi Emilie Tuuminen. Vaatteet kuvauksiin A-lehtien studiolle haki Iina Lehto. Valikoima oli suuri, mutta lehteen päätyineissä kuvissa asuista näkyy kaksi: H&M Concious Collectionin pitsiunelma ja Armin oma mekko ja maiharit. Mekko on Mert Otsamon Armille suunnittelema gaalaluomus, jossa on sisäänrakennettu korsetti ja tuplavetskarit. Sitä kiskotiin päälle kolmen hengen voimin.”armi_leena.jpg”Tilasimme kuvauksiin hirmuisen määrän kukkakimppuja. Osa kukista viskottiin Armin päälle kuvauksissa (AD:n, graafikon ja meikkaajan toimenkuvan ydintä!). Jälkeenpäin Armi oli huolissaan siitä, meneväthän tilatut kukkaset varmasti hyvään hoitoon. Kyllä menivät.”armi_instagram_video.jpg

Videon kuvauksista löydät Instagramista. Etsi käyttäjä @trendimag ja ryhdy seuraajaksi.

 

 

Kommentit (3)
  1. Tosi ladymäistä ja hienoa.

  2. Kuvissa on maailmanluokan tyyliä. Hyvä, te!

    1. Kiitos kiitos! Myös Armissa on maailmanluokan tyyliä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *