Näin teet vapun parhaat simat

sima.jpg

On aika panna, tietää Anna.

Nimittäin vappusimaa. 

Vappuun on viikko, joten jos mielit olla simasuu, nyt on aika toimia.

Toimituksen Annan viimevuotinen juttu simavinkeistä on tänäkin vuonna yhtä tuore kuin sitruuna simassa. Oletko esimerkiksi kokeillut siman maustamista inkiväärillä tai raparperilla?

Katso inkiväärinen simaohje ja lue kokeneiden simanpanijoiden vinkit onnistumiseen!

Kuva Ville Koistinen/Wikipedia

Kommentit (2)
  1. Voisi taas yrittää kokeilla. Jostain syystä simastani tulee aina tosi alkoholipitoista, eikä sitä oikein tajua (no ei tässä nyt niin paljon voltteja voi olla) ennen kuin on liian myöhäistä ja homma ehtinyt irrota lapasesta.

  2. Aaah, simaa!
    Ensimmäiset maistiaiset saatiin tämän vuoden panoista jo sunnuntaina.
    Simasuut keskustelivat yllättävän vuolaasti kommenttilaatikossa välineistä ja blendeistä. Kotisima, suomalaisten salainen, nostalgiaa henkivä, suosikkijuoma?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *