Nainen, olet täydellinen epäonnistuja, sillä olet tehnyt nämäkin asiat aina väärin

giphy.gif

On vaikeaa olla nainen, ainakin jos internetiä on uskominen. Luulitko, että osaat pestä tukkasi? Ehei, olet todennäköisesti aina pessyt tukan väärin. Entä meikkaaminen? Pieleen menee sekin. Edes nukkuminen ei suju meiltä naisilta: senkin onnistumme tekemään väärin

The Cut -sivusto teki hiljattain kieli poskessa jutun, joka listasi 54 netistä poimittua juttua, jotka valistavat nykyajan naisia asioista, jotka he ovat tehneet väärin. Sinäkin olet todennäköisesti käyttänyt tamponia, harrastanut seksiä, syönyt sushia, levittänyt meikkivoidetta, käyttänyt rintsikoita, ajellut säärikarvojasi ja juonut samppanjaa väärin.

Totuus on, ettei rintsikoiden käyttämisessä voi pahemmin epäonnistua ja että ainoa tapa juoda samppanjaa väärin on kaataa juoma suun sijasta lattialle (sen katastrofin voi halutessaan pelastaa, jos käsillä on pilli).

Tässä kuitenkin neljä pientä asiaa, joiden tekeminen toisin saattaa oikeasti parantaa ihan kaikkien elämänlaatua, sukupuolesta riippumatta:
 

https://www.youtube.com/embed/shTBCjNpPyU?ecver=1″ width=”560″>

1. Kuori banaani niin kuin apinat

Ota mallia apinoista ja avaa banaani hedelmän päästä, eli siitä suunnasta, joka ei ole ollut kiinni puussa. Näin banaanin saa kuorittua helposti ja nätisti – kaikki, jotka ovat joskus riuhtoneet kantaa irti ja samalla onnistuneet muussaamaan banaanin pään, tietävät mistä puhun.

 

2. Limutölkin reiällä onkin tarkoitus!

Jos käytät limua juodessasi pilliä, sujauta se limutölkin kannessa olevaan reikään. Näin hiilihapot eivät puske pilliä ulos tölkistä. #mindblown!

 

3. Granaattiomenan avaaminen = punaiseen mehuun tahritut vaatteet ja keittiö? Ei enää!

Helpoin tapa poimia siemenet granaattiomenasta? Anna sille piiskaa!

 

30-vuotias nainen, älä missään nimessä pukeudu näihin!

Kommentit (3)
  1. Eeei, mikä traaginen tarina! Mutta arvostan sitä, että joit samppanjan kuitenkin. Ensin ajattelin et yäk, mutta tarkemmin ajatellen olisin varmaan itsekin tehnyt niin 😀 -Mia

    1. Ei ollut muuta mukana, joten tarjolla oli joko selvä iltapäivä tai tumppisamppanja – valinta ei ollut edes vaikea! 😀 

  2. Mä olen kerran onnistuneesti juonut samppanjaa väärin. Istuttiin parvekkeella ja mulla oli lattialla vasemmalla puolella just korkattu pullo samppanjaa (yhden lasin olin kaatanut) ja oikealla puolella tyhjä kuoharipullo, jota käytin tuhkakuppina.

    Kuka arvaa, mihin sihautin tumpin? 

    No, join sen silti (kalastin tumpin pois ensin). Leikin, että ne tuhkat on kultahippuja. 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *