Nainen, vältä näitä KAIKKIA!

virpi_uusi.jpg

Asioiden välttely, tuo aikamme trendikkäin ilmiö, on helppoa toteuttaa oikeaoppisesti, kunhan seuraat orjallisesti tätä listaa.

1. Ystävät. Meistä useimpien ympärillä on tunnesyöppöjä, jotka lakkaamatta puhuvat meille omista ajatuksistaan, soittelevat huonoon aikaan, vatvovat tunteitaan, kertovat tylsiä juttuja ja valittavat. Nämä hyhmäkkeet imevät meistä kaiken energian, joten vaadi jämäkästi oma tilasi ja katkaise välisi tällaisiin ihmisiin.

2. Ruoka. Koska kaikki jo osaavat välttää hiilihydraatteja, gluteenia, sokeria, transrasvaa, eineksiä, kypsennettyä pizzaa, virallisia ravitsemussuosituksia ja E-koodeja, onkin paljon helpompi todeta, mitä ei tarvitse välttää: kookosvettä.

3. Rahan tuhlaaminen hölmöihin trendituotteisiin. Kuten vaikkapa kookosveteen. Se on ihan turhaa.

4. Nautinto. Ei ne lihakset kuulkaa sillä lailla kasva, että makaa sohvalla katsomassa tuhannetta kertaa Frendejä keksipaketin kanssa. Sun on kärsittävä, KÄRSITTÄVÄ. Ja missäpä nykyihminen paremmin kärsisi kuin jalkaprässissä.

5. Paitsi seksuaalinen nautinto. Jos naiset nyt ylipäätään oppivat joskus nauttimaan seksistä oikealla tavalla, niin sellainen nautinto on kyllä suositeltavaa.

6. Oman vartalonsa arvostaminen sellaisena kuin se on. Ihan naurattaa ja nolottaa, kun muistelee, ettei siitä niin kovin montaa vuotta ole, kun meitä oikein kehottamalla kehotettiin arvostamaan omia vartaloitamme. Sitten tuli onneksi fitnessbuumi ja Jutta Gustafsberg, ja saatiin yksi selkeä mittapuu naisten vartaloille.

7. Miehet. Ihan geneerisesti voi vinkkinä antaa, että on syytä vältellä kaikkia miehiä, joilla ei ole Ryan Goslingin vartaloa, Nalle Wahlroosin kartanoa, Barack Obaman vaikutusvaltaa, Benedict Cumberbatchin käytöstapoja ja prinssi Harryn asemaa.

8. Kosmeettinen kirurgia. Paitsi siinä tapauksessa, että ihan itse sitä tahdot.

9. Stressaaminen. Hengittelet nyt vain siinä ihan rauhassa.

10. Liian yleisten asioiden välttely. Keksi myös joku oma pieni erikoinen välttelyn aihe, joka tekee sinusta spesiaalin. Kuten vaikkapa keskiviikkoisin poimitun maissin välttely keittoruuissa.

11. Muotimokat. Joista suurin on tietysti se, että myöntää yrittävänsä pukeutua muodikkaasti. Täytyy sanoa, että seuraan kyllä muotia, mutta noudatan omassa pukeutumisessani persoonallista ja ajatonta tyyliäni

12. Pinnalliset, lehtien laatimat ohjeistuslistat. Että lukisiko vaikka tämän kahdeksan kohdan listan aiheesta Näistä merkeistä tiedät, että sinun on erottava, ja sitten eroaisi.

Vältä myös haisemasta pahalle yhdynnän aikana.

 

 

Kommentit (3)
  1. hellipippanen
    18.6.2015, 18:05

    Oliko tuo video joku vitsi?! 😀 Näen tämän vähän myöhässä, mutta herranjumala… Menin sanattomaksi tuosta videosta. Loistavat pointit tietty muutenkin. 🙂

  2. Piia Pauliina
    30.1.2015, 12:59

    7. kohdalla pakko nauraa jo ääneen:D Piristystä perjantaihin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *