Naisen ”ihanan monimuotoinen” seksuaalisuus

Seksi on naisille maailman hankalin yksinkertainen asia.

Yleisesti oletetaan, että kaikki haluavat koko ajan nähdä, kuulla ja lukea seksiin liittyviä asioita – ja niin haluavatkin, jos katsotaan internetistä. Mutta samaan aikaan kukaan ei niinku oikeasti haluaisi nähdä, kuulla ja lukea seksiin liittyvää tuputusta – paitsi pervot ja viattomat lapset, jotka näkevät sitä vahingossa.

Samaan aikaan nainen haluaa itselleen hyvän seksielämän, mutta ahdistuu, kun joka puolelta kaadetaan niskaan paineita siitä, että pitäisi olla hyvä seksielämä.

Samaan aikaan jokainen aikuinen ymmärtää, että hänen oma seksielämänsä on hänen oma seksielämänsä, mutta liittää siihen silti päässään H&M:n bikinimallin, joka siis jotenkin katumainokseen liisteröitynä estää häntä nauttimasta seksuaalisuudestaan.

Ja jos ei ole kaksikymppinen viidakon bikinimalli, huokaus, sitten kai ainoa vaihtoehto asemoitua seksuaalisesti on horny puuma, jonka halukkuuden edelle menee vain tarve toitottaa omasta halukkuudestaan.

***

Kun nainen alkaa julkisesti puhua seksistä, se pystyy samaan hengenvetoon koplaamaan yhteen virkkeeseen oman vädzainansa, hormonit, median luomat ulkonäköpaineet, pornon, prostituution ja lasten suojelemisen, ja vaihtamaan tunneskaalan suuttumuksesta masennukseen.

Miehen seksuaalisuus koostuu kahdesta osasta: saako vai eikö. Naisella sen sijaan seksuaalisuuteen voi liittyä astrologia, aurinkopurkaukset, työpaikkaruokalan hernekeittolounas, tuoksukynttilän aromi sekä varmaan paavikin, vaikkei tässä uskovaisia olla eikä ainakaan katolilaisia.

Naiset mielellään itse esittävät, että tämä on hienoa ja syvällistä, vaikka tällainen seksuaalisuus on usein vain kuin vanhan Fordin sähköpiirrustukset: ei niistä mitään selvää saa ja jos saakin, piirrustuksessa on virhe.

Seksi ei useinkaan ole naiselle keino rentoutua, vaan vääränlaisten vaatimusten kotityövaade ja pakkorako, jonka ympärillä haisee pesemättömät tiskit ja aktin yläpuolelta katsoo BB-kamera, jonka takaa ohjaaja karjuu: ”Mene vaginoplastiaan!”.

Tämä hankaluus mystifioidaan niin, että ainakaan huonoon fiilikseen ei ole syy naisen pään sisällä vaan jossakin hallitsemattomasti ulkopuolella, biologiassa, miehessä, tunteissa, mitä näitä syyllisiä nyt on.

Julkisesti on kuitenkin näytettävä siltä, että tykkää seksistä aivan sikana, koska muuten kaikki luulevat, että olet frigidi aseksuaali lehmä. Se näytetään niin, että näytetään tissit tai ainakin mahdollisimman iso osa niistä.

Lisäksi asiasta on keskusteltava mediassa ja paneeleissa, sillä keskustelu edistää asioita niin perhanasti, kunhan se ei ole sellaista ällöttävää keskustelua eikä mitään seksivinkkejä. Seksin harrastaminen ei ole mikään ratkaisu, sillä ettekö te nyt tajua, miten monimutkaista se on.

***

Kun naiset lesoilevat sillä, että meillä on tippaleipäaivot ja miehillä putkiaivot, se tarkoittaa oikeasti vain sitä, että seksuaalisuuteen liittyvät ajatukset kulkevat päissämme sikin sokin kuin kovettuneet, mauttomat taikinarihmastot, jotka eivät ala mistään eivätkä pääty mihinkään.

Miehet saavat nautiskella putkestaan, ilman taikinalääryä.

Laura Gustafsson ja Rosa Meriläinen nimesivät Sexpon tilaisuudessa suomalaisten naisten sukupuolielimen kollektiivisesti ”Ilonaksi”. Perusteluissa sanottiin, että se on vastine ”Jormalle”.

Mikäli halutaan todella vastine Jormalle, sen nimi pitäisi olla Pirjoriitta Jonna Victoria Yasmine Jasmiina Merja Susanna Andersson-Viita-Rimpiläinen ent. Korhonen os. Sikiö.

Sillä juuri niin ”ihanan monimuotoinen” asia on naisen seksuaalisuus.
 

Kommentit (9)
  1. ”Piirrustukset” mainittu kahteen kertaan. Näin kirjoittaa ammattilainen (kun ei ole editoijaa siivoamassa jälkiä).

  2. Aino Animal
    25.4.2014, 06:35

    Mainio kirjoitus, kiitos tästä! Mua häiritsee jatkuvasti enemmän liha ja iho, mitä netti syytää silmille. Paneminen on toki kivaa, mutta minusta se on yksityisasia ja toivoisin, ettei toisten seksielämä -tai sen puute- koskaan kohtaisi verkkokalvojani.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *