Naiset puvussa - kumpi puki paremmin?

Toimitus

Sunnuntaina vietetyissä Oscar-juhlissa miehet eivät olleet ainoita, jotka hurmasivat punaisella matolla hyvin istuvissa puvuissaan. Miesten tyylitellyt puvut ovat nimittäin trendikkäitä nyt myös naisten juhlapukeutumisessa. Tässä sarjassa yksi muotitalo on ylitse muiden: kaikki haluavat Saint Laurentia.

Kourtney Kardashian saapui perheineen Elton Johnin Oscar-valvojaisiin Saint Laurentin hyvin istuvassa puvussa. Naisellisuutta lisäsivät teräväkärkiset avokkaat ja solmion korvannut rönsyilevä rusettisolmuke. Hiuksissa hän luotti trendikkääseen sivujakaukseen.

Vanity Fairin Oscar-juhlissa edustanut Ellen Page lähti astetta rokimmalle linjalle omassa Saint Laurentissaan. Perinteisempää miesten pukua muistuttanut nahkahousujen ja pikkutakin yhdistelmä toi ryhtiä näyttelijän olemukseen. Hiusvinkkinsä Page oli ilmiselvästi hakenut Jared Letolta.

Kumpaa miesten vaatekaapilta lainattu juhlapuku puki paremmin, naisellisen tyylikästä Kourtneyta vai rouhean rokkia Ellenia?

Teksti: Laura Paananen, joka valitsee tällä kerralla Kourtneyn, mutta kelpuuttaisi vaatekaappinsa myös Ellenin nahkahousut

Kuvat: Splash News

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Itselläni on yleensä hieman vastustusreaktiota kaikkia Kardashianin siskoksia kohtaan, mutta täytyy myöntää, että Kourtney kyllä hallitsee tyyliin. Nytkin siis pisteet Kourtneylle. Ellen Page on ihana, mutta asu on kuitenkin hieman liiankin maskuliininen.

Kissankieli
Hello Dolly!

Molemmat ovat erittäin tyylikkäitä. Tykkään Kardashianin rennon naisellisesta skragasta enemmän, mutta Page on jotenkin suloisempi.

CougarWoman
CougarWoman

Kourtneylle ääni täältäkin! Mielestäni jos nainen pukeutuu "miehekkääseen" pukuun, niin sitä naiseutta pitää sitten korostaa juuri niin kuin Kourtney teki, eli ainakin korkkarit on must! 

Nella
Nellancholia

Ellen Ellen Ellen!

terttunen (Ei varmistettu)

Kourtney on naisellisempi mutta itse ottaisin Ellenin tyylin.

SARI H.
KOLIBRI

Kortney puki paremmin.

Kommentoi