Naiset puvussa – kumpi puki paremmin?

kourtney_ellen.jpg

Sunnuntaina vietetyissä Oscar-juhlissa miehet eivät olleet ainoita, jotka hurmasivat punaisella matolla hyvin istuvissa puvuissaan. Miesten tyylitellyt puvut ovat nimittäin trendikkäitä nyt myös naisten juhlapukeutumisessa. Tässä sarjassa yksi muotitalo on ylitse muiden: kaikki haluavat Saint Laurentia.

Kourtney Kardashian saapui perheineen Elton Johnin Oscar-valvojaisiin Saint Laurentin hyvin istuvassa puvussa. Naisellisuutta lisäsivät teräväkärkiset avokkaat ja solmion korvannut rönsyilevä rusettisolmuke. Hiuksissa hän luotti trendikkääseen sivujakaukseen.

Vanity Fairin Oscar-juhlissa edustanut Ellen Page lähti astetta rokimmalle linjalle omassa Saint Laurentissaan. Perinteisempää miesten pukua muistuttanut nahkahousujen ja pikkutakin yhdistelmä toi ryhtiä näyttelijän olemukseen. Hiusvinkkinsä Page oli ilmiselvästi hakenut Jared Letolta.

Kumpaa miesten vaatekaapilta lainattu juhlapuku puki paremmin, naisellisen tyylikästä Kourtneyta vai rouhean rokkia Ellenia?

Teksti: Laura Paananen, joka valitsee tällä kerralla Kourtneyn, mutta kelpuuttaisi vaatekaappinsa myös Ellenin nahkahousut

Kuvat: Splash News

 

Kommentit (6)
  1. Kortney puki paremmin.

  2. Kourtney on naisellisempi mutta itse ottaisin Ellenin tyylin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *