Näistä asioista muistamme vuoden 2016

virpi.jpg

 

Kyllä, sitä on kolme viikkoa jäljellä ja mitä tahansa voi vielä tapahtua. Pysähdytään nyt kuitenkin tähän hetkeen ja hengitellään.

Nyhtökaura. Se ei ole uusi Nokia vaan uusi joulupukki. Harva sitä on nähnyt niin, että sen olemassaolon voi todistaa, mutta monenlaisia matkijoita ja muita alan hiihtelijöitä kyllä riittää. Kun nyt ensi vuonna eivät ruotsalaiset olisi sitä meiltä pöllineet.

Turvapaikanhakijat eivät joukolla raiskanneet suomalaisia naisia kesällä 2016. Nyt siellä Rajat kiinni -ryhmässä on toivottavasti toiveet korkealla kesälle 2017, sillä hyvinhän tämä sama pyörä edelleen pyörii.

Persunuorten Tyttö- ja Poika-lippikset. Nyt mää niinku selitän, että mistä tässä oli kyse. Niin siitä, että Toni, joka on tavallinen kunnon poika, joka tappelee ja runkkaa eikä tykkää koulusta ja häiritsee tyttöjä, niin se pakotetaan pitämään jotain neitimäistä hametta! Samoin ne tytöt, joista Toni tykkää, koska niillä on pitkät hiukset ja tissit, ne aivopestään rekkalesboiksi! Eikö ole aivan hulluksi mennyt! Niin sitä vastustetaan näillä lippiksillä!

Yhteiskuntasopimuksesta tuli kiky. Paljon kivempi, jopa seksikkään pervolta kalskahtava nimi. Mennäänkö meille vähän kikyilemään, mulla olisi 24 minuuttia ylimääräistä aikaa?

Brexit. Varmaankin Britannian sivistynyt kansa kelaili, että nyt kun ilmastosyistä kivihiilen polttoa ollaan vähentämässä, niin alun perin hiili- ja teräsyhteistyön pohjalle perustettu unioni käy tarpeettomaksi, koska eurooppalaiset voivat rauhanomaisella, epävirallisella keskusteluyhteydellä puhua vihreistä arvoista, humaanisuudesta sekä talousasioista ilman muodollisia ja kansalaisten osallistumista jäykistäviä rakenteita.

Terrafame. Ei kirveelle vaan Sipilän suvulle töitä pitkälle 2100-luvulle.

Aleksi Valavuori twiittaili. ”Hei kaikki vammaiset, homot, neidit, femakkopossut, ei-atleettiset nössömiehet ja muut tunarit, olette pönttöjä ja itse olen kuningas. Vitsi vitsi vaan!”

Kauppojen aukiolo vapautui. Jotenkin murheellista tämäkin. Muistatteko vielä sen ihanan Suomen, jossa kaupat olivat sunnuntaisin kiinni? Silloin äidit olivat naisia, oli Jyrki Katainen, Carl Haglund ja PMMP, sai seksuaalisesti häiritä ja tytöt olivat poikia huonompia luonnontieteissä.
Toisaalta, miksei sitä märkää saa vuorokauden ympäri, ihme poliisivaltio.

Donald Trump. Joko se on ollut Aku Ankassa nimellä Aku Torvi.

Norppakamera. Läski hylje makasi liikkumatta kivellä, ooh, söpöö, oih, voih, iik.

Tampereelle raitiovaunu. Kyä se siihen riävän ja rotvallin reunan väliin mahtuu hyvi rynkyttää, sano Pate ku Näsinneulassa Juicen haamun tapas mustamakkara käressään nyssematkalla Lenin-museon kautta Hakametsän halliin ja sieltä Tillikkaan Alatalon Mikon kanssa Kummelia kattoon.

Posti. Kun mummosi tarvitsee epäluotettavan ruohonleikkaajan.

Eppu Normaalin levyä sai yksinoikeudella vain S-ketjun kaupoista. Aivan kauheaa, miten nuo cooliuden lähettiläät kehtasivat tehdä noin!

Sannin Vahinko. Herätit minussa pedofiilisiä ajatuksia, pyydä anteeksi, Sanni! Sitä paitsi loukkaannuin myös hyvän maun, veteraanien, suomalaisuuden, hyväksikäytettyjen, syrjäytyneiden, lasten sekä sellaisten vanhusten, joiden vaippaa ei vaihdeta riittävän usein, puolesta!

Pokemon Go. Nyt kun Suomen lapset saatiin nousemaan ylös ja ulos paksujen takapuoltensa päältä, ehkä pelifirma saa tämän sukupolven takaisin metsään Pokemon Forest -sovelluksella. Voisiko siihen peliin liittää toiminnon, että keräävät marjat ja sienet samalla, ettei sentään aikuisen tarvitse nousta sinne märkään ryteikköön rämpimään ja kyykkimään.

Rion olympialaiset. Mika Kojonkoski katseli koko kansan puolesta kaunista Brasiliaa ja sai kivat päivärahat.

Koulujen tasa-arvo-opas. Vähän niin kuin oli tuolla ylempänä jo puhetta, niin lopetetaan kouluista tämä naurettava propaganda, että ihmiset muka olisivat tasa-arvoisia. Ehkä jossain suvakkien päiväunissa, mutta todellisuudessa eivät ole ja se on totuus ja sen kanssa on hyvä opetella elämään.

Särkänniemen delfiinit lähtivät. Nyt ne elävät siellä, missä Kirkakin elää, Kreikassa.
 

Tämä on omistettu delfiineille.

LUE MYÖS:
täysin neutraali sukupuolikolumni eli 8 absoluuttista totuutta miehestä ja hänen kylkiluustaanTIEDÄMME NYKYÄÄN ITSE PAREMMIN KUIN ASIANTUNTIJATTURVAPAIKANHAKIJA, OPETTELE SUOMEN TAVAT

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *